nicolae scrie:Imi place sa vad atatea pareri impartite iar acest lucru nu poate fi decat constructiv pentru mine.
Domnul Ovidiu, multumesc pentru articol, nu-mi este strain, va rog spuneti-mi d-voastra poate pierd ceva din analiza:
Varianta VF din articol: se vede foarte bine uzura la ureche, par si barba, mustata ,mai vad o adancitura la litera "A" la numele CAROL, practic toata moneda prezinta o uzura moderata demna de VF
Varianta XF: fara patina, prezinta zgarieturi fine pe toata suprafata libera, zgarieturi mai adanci putin pe zona gatului, uzura la par, barba, mustata si sprancene.
Varianta mea de moneda: fara patina, zgarieturi fine in zona libera, fara zgarieturi adanci, perele afalate sub anul 1906 putin uzate........, de aici va invit pe voi, poate chiar aveti vreun aUNC, UNC sa putem discuta pe poza, multumesc.
Daca cineva considera ca e prea multa vorbarie, va rog sa-mi acordati putin credit si voi ati trecut prin asta.
Moneda in F este in realitateb un VG, cea VF este F slab, cea in XF este un VF frecat si acel AU poate sa fie ca relief spre XF, dar dupa poza nu se vede calitatea campului !