Identificare moneda(cred)
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Identificare moneda(cred)
Buna seara, si craciun fain...Un prieten ma intrebat daca am vreo idee de trei piese care nu stie ce sunt. Pe mine ma cam depaseste situatia, si apelez la membri acestui forum...Daca aveti vreun indiciu ? Multumiri - o seara linustita incontinuare. Cu stima Nic.
- Fişiere ataşate
-
- x-necunoscuta-3333_30996_4567753113d34dM.jpg (81.73 KiB) Vizualizat de 8337 ori
-
- x-necunoscuta-3333_30996_45691724fa1ab3M.jpg (77.7 KiB) Vizualizat de 8337 ori
Re: Identificare moneda(cred)
[quote="buzynik"] 2.
- Fişiere ataşate
-
- x-necunoscuta-3333_30996_45238440055f24M.jpg (80.17 KiB) Vizualizat de 8336 ori
-
- x-necunoscuta-3333_30996_452136239c84f8M.jpg (76.55 KiB) Vizualizat de 8336 ori
buzynik scrie:Buna seara, si craciun fain...Un prieten ma intrebat daca am vreo idee de trei piese care nu stie ce sunt. Pe mine ma cam depaseste situatia, si apelez la membri acestui forum...Daca aveti vreun indiciu ? Multumiri - o seara linustita incontinuare. Cu stima Nic.
buzynik scrie: 3, nu-mi da voe...Fisier prea mare...
Dimensiunea maxima e de 500 KB/poza. Redimensionati poza sau faceti o captura cu Snipping Tool cuprinzand doar moneda.
A doua e un o piesa bizantina de jumatate de follis. Justinian I, monetaria Nicomedia, anul (de la incoronare) 17... O piesa frumusica, pacat de loviturile incasate.
Prima - un bronz provincial roman. O identificare mai buna - las pe alt coleg.
LE A doua ar putea fi batut la Antiohia, Siria.
Multumesc pentru ajutor...Sarbatori faine sa aveti - An nou fericitMihai scrie:A doua e un o piesa bizantina de jumatate de follis. Justinian I, monetaria Nicomedia, anul (de la incoronare) 17... O piesa frumusica, pacat de loviturile incasate.