Cam cat ar putea valora acest fals ? Astept pareri si eventual propuneri ce cumparare.
Bancnota apare si in catalogul numismatic editat de Zimbrul Carpatin (1997) la pagina 201 nr. 19.
Falsificatorii acestor bilete, acei cari vor fi intrebuintat bilete false, complicii lor, precum si acei care vor fi incercat a comite asemenea fapte, vor fi pedepsiti conform legilor penale.
mda....probleme de caracter ....dupa ce am pus-o in vanzare m-am gandit sa cer totusi niste pareri din pura curiozitate.
imi cer scuze ca am deschis inca un topic.......stiu si eu cum sta treaba cu un forum...
si si cu numismatica stiu cat de cat cum sta treaba....
Falsificatorii acestor bilete, acei cari vor fi intrebuintat bilete false, complicii lor, precum si acei care vor fi incercat a comite asemenea fapte, vor fi pedepsiti conform legilor penale.
Am si eu o chestie de-asta. Eu cred ca nu-i fals ci recuzita pentru filme sau piese de teatru E prea grosolan ca sa insele pe cineva. Dar poti sa stii?
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
Toate imaginile din carti (Buzdugan, Zimbru Carpatin) + cele cateva zeci de bancnote vazute pe net au aceeasi serie. Detin si eu un exemplar, si am mai "pipait" vreo 5. Toate aveau acelasi tip de hartie. Si eu le consider elemente de recuzita (exista si la bancnota de 1 milion aceeasi problema).