Doresc sa achizitionez 2 loturi mici de monede. Unul de monede italienesti iar celalalt germane. Nu am idee cat valoreaza pentru a putea realiza tranzactia. Multumesc anticipat pentru ajutor. Printre cele italienesti sunt cateva, cred eu comemorative(doresc sa fiu corectat daca gresesc).
Fişiere ataşate
Italia avers.jpg (55.59 KiB) Vizualizat de 7329 ori
Italia revers.jpg (59.25 KiB) Vizualizat de 7329 ori
Germania avers.jpg (52.2 KiB) Vizualizat de 7329 ori
germania revers.jpg (51.31 KiB) Vizualizat de 7329 ori
d-alea italienesti comemorative am si eu....nu-s cine stie ce....
eu zic ca 1-2 RON pe fiecare moneda...
Falsificatorii acestor bilete, acei cari vor fi intrebuintat bilete false, complicii lor, precum si acei care vor fi incercat a comite asemenea fapte, vor fi pedepsiti conform legilor penale.
un pic mai mult costa cea de 5 euro cel putin 5 lei pentru ca starea e mai slaba...acum am vazut monede bimetalice de genul asta la pret de 3-4 lei bucata dar nu fac atat
Falsificatorii acestor bilete, acei cari vor fi intrebuintat bilete false, complicii lor, precum si acei care vor fi incercat a comite asemenea fapte, vor fi pedepsiti conform legilor penale.
marcile se pot schimba pe termen nelimitat in germania, si din cate am inteles si lirele italiene. cursul la marci difera pentru cele marunte si aici ma refer la pfeningi, mi se pare ca e un pic mai mic, dar in rest e la jumatate de euro
Interesant chiar nu stiam ca se mai pot schimba monedele. De bancnote stiam...acum doi ani am schimbat trei bancnote de 20 de marci; am primit in schimb 30 de euro
cirligb scrie:Interesant chiar nu stiam ca se mai pot schimba monedele. De bancnote stiam...acum doi ani am schimbat trei bancnote de 20 de marci; am primit in schimb 30 de euro
deci la acelasi curs care se mentine si azi 2 marci un euro