aaa... am uitat sa mentionez... un "colectionar" s-a gandit sa o pastreze mai bine si a infoliat-o .... , m-ar interesa valoarea ei si infoliata si neinfoliata. va multumesc
Aldor scrie:Nu cred ca va poate spune cineva un pret pentru stare "infoliata"
Daca n-ar fi atunci eu zic, ca ar face max. pana in 50euro in starea asta.
multumesc, cand am licitat pentru ea "nu am vazut" la descriere ca era infoliata iar dupa ce am primit bancnota am contactat userul si mi-a spus ferm ce acest lucru era mentionat (foarte posibil, poate am trecut cu vederea peste acel rand.) oricum probabil prima mea "tzeapa" platind pentru ea 130 ron. oricum multumesc mult
si de ce acum e asa mare diferenta???
pe actualul site bancnota de 100 lei 1907 la stare VF este 2000 ron iar acum dumneavoastra ati spus ca cea pe care o am eu (in cazul in care ar fi neinfoliata) ar valora max 50 eur. (inteleg ca nu este VF) dar totusi asa de mare diferenta?
Buna seara. Bancnota mi-a apartinut mie dar nu am fost eu cel care a infoliat-o, asa o cumparasem si eu. Imi pare rau ca spuneti despre mine ca sunt colectinar intre ghilimele si de faptul ca nu as fi mentionat faptul ca era in folie termica. Imi pare rau ca nu am lasat sa se termine licitatia si am sters-o si nu am acum dovada dar poate e cineva de pe forum care a vazut bancnota pe okazii si a avut rabdarea sa citeasca ce am scris in descriere.
si pentru faptul ca d-voastra credeti ca ati luat o teapa atunci cand am vorbit la telefon puteati sa imi spuneti ca nu o mai vreti si v-as fi spus sa o trimiteti inapoi. In conditiile date nu mai vreau sa va ofer aceasta facilitate pentru ca nu a fost corect, din punctul meu de vedere, felul cum ati procedat. In plus pretul platit de d-voastra sa stiti ca e mai mic decat cel pe care l-am dat eu pe ea acum cativa ani, dar nu asta e important. O bancnota in starea asta poate a considerat cel care a gasit-o si care mi-a vandut-o ca se va pastra mai bine in starea asta, cu care nici eu nu sunt in totalitate de caord dar daca ma gandesc ca sunt si monede care se inchid in capsule poate nu e o problema asa de mare. Am vazut in colectii mai de valoare bancnote infoliate chiar de proprietari, e adevarat ca nu toate erau de mare valoare.
badin19 scrie:
multumesc, cand am licitat pentru ea "nu am vazut" la descriere ca era infoliata iar dupa ce am primit bancnota am contactat userul si mi-a spus ferm ce acest lucru era mentionat (foarte posibil, poate am trecut cu vederea peste acel rand.) oricum probabil prima mea "tzeapa" platind pentru ea 130 ron. oricum multumesc mult
domnule sebii ma scuzati daca v-ati simtit ofensat dar prin colectionar in ghilimele nu m-am referit la dumneavoastra de accea nu v-am pronuntat nici numele pentru ca stiam (mi-ati spus dumneavoastra la tel) ca nu ati infoliat-o dumneavoastra iar faza cu infoliatul nu am insistat deoarece am mentionat ca nu am citit tot si am scris ca era posibil sa fi mentionat tocmai de accea nici nu v-am propus sa va trimit bancnota inapoi si nici nu vreau acest lucru. iar cu faza ca am luat tzeapa am luat din neatentia mea sau din prostia mea, nu ca am luat de la dumneavoastra, chiar pot sa spun ca am colaborat bine si va recomand tuturor, foarte serios si rapid. asa ca imi cer scuze din nou pentru neintelegeri
am vazut si eu licitatia, iar domnul sebii intradevar a mentionat ca este infoliata....
Falsificatorii acestor bilete, acei cari vor fi intrebuintat bilete false, complicii lor, precum si acei care vor fi incercat a comite asemenea fapte, vor fi pedepsiti conform legilor penale.
rc2008 scrie:am vazut si eu licitatia, iar domnul sebii intradevar a mentionat ca este infoliata....
da va cred, nici nu l-am acuzat ca nu ar fi scris chiar am spus ca e posbibil , din graba, din neatentie, etc. sa nu o fi citit si de aceea cand l-am sunat si mi-a spus ca era mentionat acest lucru nu am zis nimic si nici nu i-am propus sa ii trimit bancnota inapoi, teapa mea ca nu am fost atent. atat tot