va rog sa-mi evaluati o moneda
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
-
traian_stc
- *

va rog sa-mi evaluati o moneda
Este vorba despre niste monede cu regele mihai din 1943 si 1944 de 100 lei...am 99 de monede si nu stiu daca valoreaza ceva..
-Puteti obtine 1 leu pe fiecare daca aveti rabdare sa le dati la bucata, asta cere ceva timp, posibil chiar foarte mult (ani) si bineinteles daca sunt in stare buna. Vandute in lot putin probabil ca cineva sa ofere 99 lei.
-Eventual verificati daca aveti printre ele erori de genul : lacrima/riduri/ureche diferita etc. - pe acestea unii colectionari platesc mai mult.
-Eventual verificati daca aveti printre ele erori de genul : lacrima/riduri/ureche diferita etc. - pe acestea unii colectionari platesc mai mult.
-
traian_stc
- *

muru/ajazzo
mai am o moneda fara nici o valoare inscriptionata...pe o parte scrie muru si pe cealalta ajazzo .. are vreo valoare?
-
traian_stc
- *

-
traian_stc
- *

cred ca ai dreptate..am gasit catalogul acela dar in dreptul monedei nu era nici o poza.banivechi scrie:Jeton. Numar catalog Schaeffer: 964. Alama, 24 mm. 1-2 euro valoare.
ms pt raspuns.
am atasat eu poza dar nu se vede prea bine.
in centrul monedei este un "M"
- Fişiere ataşate
-
- 20112008(013).jpg (46.06 KiB) Vizualizat de 14430 ori
Poza e neclara nu din cauza ca 1,3 Mpx ar fi prea putin ci din cauza ca aparatul a focalizat pe peretele din fundal.traian_stc scrie:am incercat sa fac o poza dar cu o camera 1.3 nu prea se vede cine stie...cand o sa fac rost de o cam mai buna o sa pun poze...
''Orice ar fi sã ne aducã viitorul ºi oricât de mult ar trebui sã suferim, nu încetaþi a cultiva ceea ce a fost ºi trebuie sã rãmânã specificul sufletului românesc: credinþa, vrednicia, setea de libertate ºi dreptate precum ºi omenia cea mai deplinã faþã de semeni''
Majestatea Sa Mihai I Regele Românilor
Majestatea Sa Mihai I Regele Românilor
-
traian_stc
- *

-
roantichitati

In plus lumina trebuie sa fie suficienta si aparatul ar trebui pe un trepied. Si folosita functia de intarziere (2 secunde de exemplu). A, si blitzul dezactivat.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!