Va rog sa ma ajutati cu pretul de piata pentru bancnota de 500 lei ian 1991 - stare VF-XF. Nu prea stiu preturile la cele post-1990, atat stiu doar ca cea de 500 din ian 1991 e mai rara decat cea din aprile 1991.
pe una necirculata eu zic ca se obtine binisor peste 50 de lei, acum eu cred ca pretul corect este cel putin 50 lei pentru una UNC. Ca am vrea noi sa dam mai putin e ok, dar pretul de piata cam asta e.
eu am dat pe 500 lei ianuarie 1991 necirculata 135 ron
De m-or tine cu secara/Osenia-i a mea tara/De m-or tine cu ovaz/Osenia nu o las !
*
Osania-nu-i ocara.../Inima-i de foc si para,/De-o aprinzi/Nu vrea sa moara !...
*
Cu osanul nu te pune/Cu osanca dute-n lume...
si eu am dat 100...dar acum vreo 2 ani
pretul nu e mare de ce va mirati asa, una din aprilie se vinde necirculata la 50 de lei. eu personal daca as baga la vanzare sub 100 cea din ianuarie nu as da bancnota si sigur as gasi clienti, nu se gaseste usor in satre necirculata
sebii scrie:si eu am dat 100...dar acum vreo 2 ani
pretul nu e mare de ce va mirati asa, una din aprilie se vinde necirculata la 50 de lei. eu personal daca as baga la vanzare sub 100 cea din ianuarie nu as da bancnota si sigur as gasi clienti, nu se gaseste usor in satre necirculata
Am avut ocazia sa iau una din ianuarie, unc cu 40 de lei si...n-am luat-o. Iar cele din aprilie se gasesc la preturi incepand cu 8 lei, nicidecum 50.
sebii scrie:si eu am dat 100...dar acum vreo 2 ani
asa este , eu acum cateva zile al luat una de pe okazii cu 70 de ron , acum 2-3 luni s-a dat una cu 140 de ron
nu stiu ce sa zic, la 40 de lei unc din ianuarie, poate ca cel care o vindea nu stia preturile, iar pe cea din aprilie cu 8 lei daca as gasi eu as lua vreo 10 bucati sa le tin la invechit, sincer nu fac gluma chiar as vrea sa cumpar daca gasiti platesc si transportul si dau si de o bere