pret informativ si identificare

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

radulica

pret informativ si identificare

Mesaj de radulica »

ma poate ajuta cineva in legatura cu aceste monezi va rog ...concret nu stiu ce valoare au , dak au sau ce pot face cu ele
Fişiere ataşate
1.jpg
1.jpg (51.24 KiB) Vizualizat de 10832 ori
2.jpg
2.jpg (19.75 KiB) Vizualizat de 10832 ori
Timis

Mesaj de Timis »

Poti pune scan Av /Rv la cele doua monede?,diamertu si greutate ?
radulica

Mesaj de radulica »

pai imaginile postate reprezinta o singura moneda cu ambele fetze...cat despre greutate ...moneda are 15 grame ...(cantarita cu un cantar de bucatarie :D )
radulica

Mesaj de radulica »

moneda este...concava ....iar de masurat ..o masor cand ajung acasa :!:
radu_28

Mesaj de radu_28 »

Buna seara,

Moneda d-voastra este o tetradrahma dacica Aninoasa-Dobresti.
Capul lui Zeus stilizat, spre dreapta.
Calarea cu calul la trap, spre dreapta, foarte mult schematizat.

Legat de pret prefer sa ma abtin. Va pot spune doar ca este o piesa deosebita, destul de rara in starea asta.
"Nemo censetur ignorare legem."
"Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people."
radulica

Mesaj de radulica »

:) :lol:
capa

Re: pret informativ si identificare

Mesaj de capa »

radulica scrie:ma poate ajuta cineva in legatura cu aceste monezi va rog ...concret nu stiu ce valoare au , dak au sau ce pot face cu ele
Ati pus poze doar cu una dintre monede? Sau este singura, de fapt?
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
radulica

Mesaj de radulica »

aici am postat o singura moneda pe ambele parti / fotografiile nu mi-au iesit egale :D dk vrei iti pot da mai multe pe mess
heliokles

Mesaj de heliokles »

As vrea si eu niste imagin pe mess. Ce adresa ai?
radu_28

Mesaj de radu_28 »

As dori si eu niste poze suplimentare daca se poate.
Aveti PM cu adresa mea de e-mail.
"Nemo censetur ignorare legem."
"Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people."
radulica

Mesaj de radulica »

:?:
Ultima oară modificat 14 Oct 2011, 11:28 de către radulica, modificat de 2 ori în total.
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

:)
Da , va scapa o lectura la Legea Patrimoniului
Colectionez monede w.w.. Insule,tari exotice, state disparute sau greu de gasit
Timis

Mesaj de Timis »

cartelcoserv scrie::)
Da , va scapa o lectura la Legea Patrimoniului
Corect!!! :shock: :arhh:
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

Art. 46
(1) Bunurile arheologice, epigrafice, numismatice, paleontologice sau geolitice, descoperite in cadrul unor cercetari sistematice cu scop arheologic ori geologic sau in cadrul unor cercetari arheologice de salvare ori avand caracter preventiv, precum si cele descoperite intamplator prin lucrari de orice natura, efectuate in locuri care fac obiectul exclusiv al proprietatii publice, conform art. 136 alin. (3) din Constitutia Romaniei, republicata, intra in proprietate publica, potrivit dispozitiilor legale.

Art. 49
(1) Persoanele fizice care au descoperit in mod intamplator bunuri din categoria celor prevazute la art. 46 alin. (1) sunt obligate sa le predea, in termen de 72 de ore de la descoperire, primarului unitatii administrativ-teritoriale in a carei raza a fost facuta descoperirea.

(4) Autorii descoperirilor intamplatoare, care au predat, in conditiile prevazute la alin. (1), bunurile descoperite, au dreptul la o recompensa baneasca de 30% din valoarea bunului, calculata in momentul acordarii recompensei, iar, in cazul unor descoperiri arheologice de valoare exceptionala, se poate acorda si o bonificatie suplimentara de pana la 15% din valoarea bunului.

Art. 78
(1) Constituie contraventii, daca nu sunt savarsite astfel incat, potrivit legii penale, sa constituie infractiuni, urmatoarele fapte:
e) nerespectarea de catre persoanele fizice a obligatiei de predare a unui bun cultural mobil descoperit intamplator, in termenul prevazut la art. 49 alin. (1);
Colectionez monede w.w.. Insule,tari exotice, state disparute sau greu de gasit
radulica

Mesaj de radulica »

:oops: :oops: ...atunci ....decat sa mananc chiftele la " dilibau " ...ma duc sa o donez la muzeu ...sau le vand la tigani ...sau le topesc cel mai bine...nu inteleg de ce statul are puterea sa ia tot ..inclusiv ..pensii , salarii , chiar si ce gasesti ...apropos, saptamana trecuta am gasit un motorola defy in metrou ..ar trebui sa il donez statului???? ...gezaaaaas , cred ca statul roman e al mai prost conceput si condus din europa ... :evil:
Încuiat