Rog identificare, pret! Multumesc!
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
-
money_money

Rog identificare, pret! Multumesc!
CEA DIN MIJLOC PARE DE ARGINT (CEVA ALFONSO DE VALENCIA)
- Fişiere ataşate
-
- scan0001.jpg (260.76 KiB) Vizualizat de 3822 ori
-
- scan.jpg (241.34 KiB) Vizualizat de 3822 ori
-
Raskolnikov21

Prima piesa, cred ca a fost un jeton de joc, asa cum spune si legenda, transformat ulterior intr-un medalion. Am mai vazut asemenea piese care imita monede austro-ungare, de marimea unor monede de 5 lei carol I, dar mult mai subtiri. Toate din alama.
Urmatoarele 2 monede cred ca sunt mai degraba falsuri sau imitatii pentru turisti. Se poate sa ma insel totusi.
O zi buna !
Urmatoarele 2 monede cred ca sunt mai degraba falsuri sau imitatii pentru turisti. Se poate sa ma insel totusi.
O zi buna !
-
money_money

-
money_money

am inteles Radule ,probabil e
RIC AE 614 Traian Sestertius. 112-114 AD. IMP caes NERVAE Traiano AVG GER DAC PM TR P COS VI PP, bust dreapta laureat, draperie pe departe umăr / SPQR Optimo Principi SC, Arabia cu care se confruntă în picioare, cap stânga, ramură care deţine în mâna dreaptă & obiect nesigur (probabil pachet de scorţişoară bastoane) în stânga, cămilă lăsat în profil în fundal îndepărtat la stânga, în ARAB.ADQVIS ex.
MULTUMESC!
RIC AE 614 Traian Sestertius. 112-114 AD. IMP caes NERVAE Traiano AVG GER DAC PM TR P COS VI PP, bust dreapta laureat, draperie pe departe umăr / SPQR Optimo Principi SC, Arabia cu care se confruntă în picioare, cap stânga, ramură care deţine în mâna dreaptă & obiect nesigur (probabil pachet de scorţişoară bastoane) în stânga, cămilă lăsat în profil în fundal îndepărtat la stânga, în ARAB.ADQVIS ex.
MULTUMESC!
Interesanta descriere domnule coleg money_money...ma gandeam ca poate aveti nevoie de o mana de ajutor, dar observ ca "sunteti foarte in tema". Mai pot spune ceva? Cu siguranta nu!money_money scrie:am inteles Radule ,probabil e
MULTUMESC!
"Nemo censetur ignorare legem."
"Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people."
"Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people."