Valoare Bancnota
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
-
hollygrall
Valoare Bancnota
Nu stiu daca ie valoarea care am gasito eu 300$ , 200$ ceva de genu as dori si o parere mai profesionala cum avem aici o groaza de membri profesionali .Multumesc anticipat
- Fişiere ataşate
-
- poza 1
- DSC05733.JPG (134.76 KiB) Vizualizat de 3541 ori
-
- poza 2
- DSC05734.JPG (144.89 KiB) Vizualizat de 3541 ori
-
Diana_doamna

-
uncetatean

Re: Valoare Bancnota
Ne puteti indica si noua sursa unde ati gasit respectiva cotatie? Era cumva in ziarul Libertatea sau Click, ca sa nu ne mai chinuim in viitor sa cumparam WPM si alte cataloage.hollygrall scrie:Nu stiu daca ie valoarea care am gasito eu 300$ , 200$ ceva de genu as dori si o parere mai profesionala cum avem aici o groaza de membri profesionali .Multumesc anticipat
Cred ca ar fi bine sa primiti un ban sa va mai linistiti o vreme, a cam devenit enrvant si deranjant sa citesc acest forum in ultimele zile. Nu va obliga nimeni sa vizitati si sa fiti membru al acestui forum daca stiti ce detineti si ati ajuns la concluzia ca nu primiti informatii corecte, pe care le considerati ca mincinoase.
Daca aveti toate informatiile necesare puteti sa vindeti pe okazii, ebay etc si nu sa va lasti pacalit de membrii acestui forum.
-
hollygrall
Nu este vina dansului. Saracul, scrie asa cum vorbeste si aude...ovidiu^ scrie:Domn'le da o termini odata cu "ie"-ul asta ???hollygrall scrie:sigur ca indic sursa.si nu ie nici un ziar dar maine ca acum sunt pe tel dar totusi de ce te iei de mine frate nu tea pus nimeni sa rasp dak nu vrei eu am intrebat ce nu iti convine care ie problema ta
Cat despre preturile afisate pe forum: eu sper ca va reusi dansul sa vanda toate monedele si bancnotele. Asa va putea, in sfarsit, sa cumpere un Porsche si un lant de aur.