Valoare Bancnota

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
hollygrall

Valoare Bancnota

Mesaj de hollygrall »

Nu stiu daca ie valoarea care am gasito eu 300$ , 200$ ceva de genu as dori si o parere mai profesionala cum avem aici o groaza de membri profesionali .Multumesc anticipat
Fişiere ataşate
poza 1
poza 1
DSC05733.JPG (134.76 KiB) Vizualizat de 3541 ori
poza 2
poza 2
DSC05734.JPG (144.89 KiB) Vizualizat de 3541 ori
Diana_doamna

Mesaj de Diana_doamna »

Bancnota poloneza din 1982 se gaseste cu mare usurinta in stare perfecta, necirculata, la pretul de doar 2 $. Daca e din 1979 UNC poate urca pana spre 7 $. Asa ca piesa din poza face cam 2 lei daca e din 1982 sau, cu indulgenta 10 lei daca e din 1979.
uncetatean

Re: Valoare Bancnota

Mesaj de uncetatean »

hollygrall scrie:Nu stiu daca ie valoarea care am gasito eu 300$ , 200$ ceva de genu as dori si o parere mai profesionala cum avem aici o groaza de membri profesionali .Multumesc anticipat
Ne puteti indica si noua sursa unde ati gasit respectiva cotatie? Era cumva in ziarul Libertatea sau Click, ca sa nu ne mai chinuim in viitor sa cumparam WPM si alte cataloage.

Cred ca ar fi bine sa primiti un ban sa va mai linistiti o vreme, a cam devenit enrvant si deranjant sa citesc acest forum in ultimele zile. Nu va obliga nimeni sa vizitati si sa fiti membru al acestui forum daca stiti ce detineti si ati ajuns la concluzia ca nu primiti informatii corecte, pe care le considerati ca mincinoase.

Daca aveti toate informatiile necesare puteti sa vindeti pe okazii, ebay etc si nu sa va lasti pacalit de membrii acestui forum.
hollygrall

Mesaj de hollygrall »

sigur ca indic sursa.si nu ie nici un ziar dar maine ca acum sunt pe tel dar totusi de ce te iei de mine frate nu tea pus nimeni sa rasp dak nu vrei eu am intrebat ce nu iti convine care ie problema ta
ovidiu^

Mesaj de ovidiu^ »

hollygrall scrie:sigur ca indic sursa.si nu ie nici un ziar dar maine ca acum sunt pe tel dar totusi de ce te iei de mine frate nu tea pus nimeni sa rasp dak nu vrei eu am intrebat ce nu iti convine care ie problema ta
Domn'le da o termini odata cu "ie"-ul asta ???
giubster

Mesaj de giubster »

ovidiu^ scrie:
hollygrall scrie:sigur ca indic sursa.si nu ie nici un ziar dar maine ca acum sunt pe tel dar totusi de ce te iei de mine frate nu tea pus nimeni sa rasp dak nu vrei eu am intrebat ce nu iti convine care ie problema ta
Domn'le da o termini odata cu "ie"-ul asta ???
Nu este vina dansului. Saracul, scrie asa cum vorbeste si aude...
Cat despre preturile afisate pe forum: eu sper ca va reusi dansul sa vanda toate monedele si bancnotele. Asa va putea, in sfarsit, sa cumpere un Porsche si un lant de aur. :D
bach08

Mesaj de bach08 »

Cotatiile sunt din catalogul Milczak 2011, preturile in zloti (=lei):
162a 1000 zl. 1.06.1982, seria CD: UNC 30, XF 2, VF 1.
162b 1000 zl. 1.06.1982, seriile CE-CZ, DA-GM: UNC 8, XF 2, VF 1.
Piesa fiind un VG+, F-, puteti spera la 0,50 lei.
Scrie răspuns