buna ziua,
va rog sa ma ajutati, daca se poate, la identificarea si evaluarea acestor monede otomane.
la cum arata nu cred ca au cotatii bune dar sper macar sa echivaleze cu suma achitata pe lot+transport.
va multumesc.
lot monede otomane
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
lot monede otomane
- Fişiere ataşate
-
- otoman 1.jpg (463.68 KiB) Vizualizat de 4634 ori
-
- otoman 2.jpg (439.63 KiB) Vizualizat de 4634 ori
Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile. (Art.30 CR)
salut, *
la otomane e practic imposibil sa determini moneda fara diametru si greutatea,
oricum am recunoscut doua piese 1 para 1187 si o alta para 1171,
vq recomand cu incredere siteul
http://www.osmanliparalari.com/Gumus-Ci ... 661-2.html
probabil cel mai bun din domenniu
la otomane e practic imposibil sa determini moneda fara diametru si greutatea,
oricum am recunoscut doua piese 1 para 1187 si o alta para 1171,
vq recomand cu incredere siteul
http://www.osmanliparalari.com/Gumus-Ci ... 661-2.html
probabil cel mai bun din domenniu
multumesc.
din pacate nu pot sa ofer detalii legate de greutate si dimensiune, inca nu mi-a ajuns coletul.
din pacate nu pot sa ofer detalii legate de greutate si dimensiune, inca nu mi-a ajuns coletul.
Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile. (Art.30 CR)
- croissantro

- PRONUMISMATICA
- Site Admin
cea din stanga jos are 12/13mm si 0,9g iar cea din mijloc jos are 13/19mm si 1,2g .
cea de bronz din partea de sus eu cred ca este un mangar (2,6g) emis de Baiazid I.
o sa incerc sa pun niste poze mai detaliate cu cele doua monezi.
multumesc.
cea de bronz din partea de sus eu cred ca este un mangar (2,6g) emis de Baiazid I.
o sa incerc sa pun niste poze mai detaliate cu cele doua monezi.
multumesc.