Carol I
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Le-am facut cu telefonul care nu este de cea mai buna calitate...Este foarte apropiata ca si gradatie de aceasta...http://www.okazii.ro/numismatica-medali ... -a51134326.. Sunt reale aceste preturi de pe okazii?
Este o medalie la concursul de agricultura.
Am si eu una dar cu un Carol tanar (1867 daca imi aduc aminte bine).
A mea are niste indentatii - in final este un metal destul de moale...
Si eu asi fi curios de o estimare...
Ok - e greu de judecat dupa poza de aici sau dupa vorbele mele dar este vorba de tip...
Din pacate nu cred ca avem un catalog de preturi pentru aceste medalii... dar apar in acel CD cu medalii Romanesti (pe care sper sa-l mai fac sa mearga in OSurile noi... parca Yu-Lian mi-a dat niste sfaturi ce sa fac la WinMe ca sa mearga CDul...)
Am si eu una dar cu un Carol tanar (1867 daca imi aduc aminte bine).
A mea are niste indentatii - in final este un metal destul de moale...
Si eu asi fi curios de o estimare...
Ok - e greu de judecat dupa poza de aici sau dupa vorbele mele dar este vorba de tip...
Din pacate nu cred ca avem un catalog de preturi pentru aceste medalii... dar apar in acel CD cu medalii Romanesti (pe care sper sa-l mai fac sa mearga in OSurile noi... parca Yu-Lian mi-a dat niste sfaturi ce sa fac la WinMe ca sa mearga CDul...)
Orice stiinta este un sistem de ipoteze; orice filozofie, un pariu cu timpul. Sistemele se pot substitui iar pariurile se pierd de obicei - parafrazandu-l pe Julio Cortázar via „Mironositele” de Federico Andahazi
Va sugerez sa postati niste fotografii de calitate mai buna, sau scanuri. Ar ajuta foarte mult.
Pozele postate aici sunt neclare, motiv pentru care colegii ezita sa ofere o parere clara, cred eu.
Dupa ce vad aici, parca medalia este un pic atacata ? Asta i-ar scadea din valoare.
Pozele postate aici sunt neclare, motiv pentru care colegii ezita sa ofere o parere clara, cred eu.
Dupa ce vad aici, parca medalia este un pic atacata ? Asta i-ar scadea din valoare.
Unleash the PIG within yourself and you will be more human this WAY!