Identificare
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Identificare
Rog informatii despre acest obiect . Nu ma intereseaza ca evaluare pret ci doar ca provenienta si la ce ar fi putut fi folosit . Material : bronz .
- Fişiere ataşate
-
- P1220597.JPG (26.81 KiB) Vizualizat de 7458 ori
-
- P1220598.JPG (31.29 KiB) Vizualizat de 7458 ori
" I would rather live with her on Gyara , than without her in the palace "
Antoninus Pius
Antoninus Pius
- croissantro

Provenienta in sens de origine, apartenanta(cultura, neam, etc).croissantro scrie:Este piesa dumneavoastra si ne cereti noua sa va dam detalii despre provenienta???? Imi scapa ceva?
"Nemo censetur ignorare legem."
"Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people."
"Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people."
- croissantro

Asta era sensul . Cred ca apartine culturii islamice, desi nu sunt sigur . Scuze daca am creat confuzii .radu_28 scrie:Provenienta in sens de origine, apartenanta(cultura, neam, etc).croissantro scrie:Este piesa dumneavoastra si ne cereti noua sa va dam detalii despre provenienta???? Imi scapa ceva?
Multumesc radu_28, pentru clarificare .
Antoninus Pius
Antoninus Pius
am vazut joi intr-un targ de vechituri din Bucuresti - (Valea Cascadelor) la cineva care vindea mai multe tinichele de alama,una identica,o vindea cu 20 lei dar mai lasa din pret...
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
(C.Cantacuzino)
ceva nu imi da pace cand ma uit la acest obiect. Filetul e nou nout si e facut la strung.
Eu zic din experinta destul de vasta in domeniul metalelor ca e piesa moderna turnata destul de primitiv si grunji dintre decupaje sunt in rezultati in urma turnarii.
Piesa e destul de decorativa deci se poate finisa o simpla pila destul de usor.
De curat restul orice solutie care are cat de cat acciditate.
Eu zic din experinta destul de vasta in domeniul metalelor ca e piesa moderna turnata destul de primitiv si grunji dintre decupaje sunt in rezultati in urma turnarii.
Piesa e destul de decorativa deci se poate finisa o simpla pila destul de usor.
De curat restul orice solutie care are cat de cat acciditate.
Greutate: 87grame ( 14 grame, "cheita" ) . Dimensiune : 112mm, in stare montata ( "cheita" infiletata in corp ) .Buf0n scrie:Parerea mea :
Origine : Asia mica
Utilizare : recipient pentru pastrat esentele uleioase volatile (parfum).
Specificatia cu privire la dimensiuni(greutate) ar fi fost utila. Probabil cantareste undeva pana in 50 grame iar dimensiunile nu depasesc 50mm !
Antoninus Pius
Antoninus Pius