Momentan nu m-am hotarat asupra directiei (perioadei) spre care sa ma indrept in ceea ce priveste colectionarea de monede, cert e ca o sa colectionez doar monede romanesti, fiind posibil sa incep cu o perioada mai avantajoasa pentru un incepator ('65-'89 sau chiar '90-'05). Imi propun insa cu certitudine sa stabilesc o perioada bine delimitata inainte de a incepe sa cumpar piese, altfel totul ar deveni si mai haotic decat este.
Baza de monede de la care plec e mica (monede ce or sa fie folosite la schimburi sau vandute direct, posibil unele chiar pastrate). Printre alte copeici plus cateva monede romanesti banale, mai am un lot de 37 de monede de 100 de lei din '43-'44, plus monedele pe care urmeaza sa le atasez aici.
Am considerat ca e mai util (pentru resursele forumului plus usurinta vizualizarii) sa le incarc pe contul personal de dropbox si sa pun aici un link, dat fiind dimensiunea fisierelor si faptul ca, pentru o mai buna apreciere, am cate 6 poze (3 avers si 3 revers) la fiecare moneda.
Aici este link-ul https://www.dropbox.com/sh/frj6w8vkj6kup6m/ScgoEZp3nL
Daca puteti sa faceti o apreciere si asupra gradarii ar fi fantastic. Stiu ca exista un topic special pentru gradari dar ma gandesc ca procesul de evaluare include si gradarea.
Multumesc anticipat pentru timpul acordat (uite ca si rimeaza