Aldorus scrie:
Asta e total irelevant. Oricine poate lista orice la vanzare si sa ceara cat doreste.
Va voi cere in calitatea de me membru marcant al acestui forum sa`mi interpretati urmatoarea situatie pe care eu nu prea o pot percepe :
http://www.ebay.com/itm/RUSSIA-Empire-s ... 5d42e1404e
Acest nene (nu are relevanta de unde) vinde aceasta moneda : un 50 Kopeici 1894 in stare ...cum o fi ca nu ma pricep (oricum nu pare necirculata sau cu caracteristici sa o ridice la super grade de conservare! Cere o "caldare" de bani 165 usd ! ( vreo 550 ron !!!) O sa`mi spuneti din nou ca " nu e prost ce cere ...ci ce`l care plateste" dar intr`o nunanta mai nepitoreasca ca a mea ... Adevarat ! Dar cu toate acestea are 8 Watcheri !! Si daca tot ma laud ca am atatea calificative pe ebay ... stiu sa interpretez o vanzare exact asa cum e ea ! 8 warcheri fie si pe o vaznare BUY it NOW ! inseamna ca interesul pentru acel produs este foarte mare ! Poate n`o fi reusind vanzatorul sa stoarca 160USD ... dar cu 80 tot o vinde ! Gresesc ?!
Si daca ma uit bine peste cea ce am eu adica un "(...) Alexander-III-1894 AG silver 50 Kopeks " pe care o consider de 2x mai slaba (las de la mine)... cumva piesa asta tot face 40 usd groso modo adica cam de 4x valoarea stipulata de d`voastra si cam de 14X !!!

valoarea de argint de topit ! Gresesc ?! Atunci ... cam ce fel de oameni suntem noi ?! Nu cumva eu sunt "fraeru ala cu aer de ignorant"?
Peste asta si pentru ca sunt membru marcant pe un alt forum pe care`l consider fara menajamente cel mai tare forum care exista la ora asta in Romania(nu`i fac reclama ca nu e onest si nici nu are nevoie ) observ discutandu`se ca nu prea merg afacerile ( vanzari-cumparari) in Romania ! Nu neg ca am fi o natie de "sarantoci si de calici" e foarte adevarat ... dar cu siguranta suntem o natie de smecheri fara asemuire . ( urmariti nuanta pesrosoanei 1 plural , m`am inclus si pe mine aici).