Mituri legate de Romania in perioada regala

Istorie, arheologie, antichitate, evul mediu, muzee, etc.

Moderatori: Deus, Adam25

Scrie răspuns
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Daca esti atent si ai o varsta la care sa-ti poti aminti anii 90 ca om matur, realizezi ca schimbarile sunt substantiale. Si ca exista o evolutie a carei rata nu se poate previziona. Este posibil ca viteza schimbarii sa se modifice de la un punct incolo, asa cum dupa atingerea unui echilibru (cum este la statele dezvoltate) sa existe si o panta descendenta (mai mult sau mai putin abrupta). Oricum per total si eu sunt optimist.
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

berserkr scrie:Daca esti atent si ai o varsta la care sa-ti poti aminti anii 90 ca om matur, realizezi ca schimbarile sunt substantiale.

Asa e, si un argument in plus pentru caractetul substantial al schimbarilor e faptul ca si unii dintre cei care nu au o varsta prea inaintata pentru a-si aminti cu maturitate de anii 90 pot realiza ca schimbarile sunt substantiale.

Mai mult, parerea mea este ca abia in anii din urma schimbarile in bine au prins o viteza mai mare si cred ca ritmul accelerat va continua. Va fi destul de usor de sesizat schimbarea accelerata si in anii viitori. Subscriu si eu la optimism :) .
cristi 1978

Mesaj de cristi 1978 »

[quote="andi_codescu"][quote="berserkr"]Daca esti atent si ai o varsta la care sa-ti poti aminti anii 90 ca om matur, realizezi ca schimbarile sunt substantiale. [/quote]

Asa e, si un argument in plus pentru caractetul substantial al schimbarilor e faptul ca si unii dintre cei care nu au o varsta prea inaintata pentru a-si aminti cu maturitate de anii 90 pot realiza ca schimbarile sunt substantiale.

Mai mult, parerea mea este ca abia in anii din urma schimbarile in bine au prins o viteza mai mare si cred ca ritmul accelerat va continua. Va fi destul de usor de sesizat schimbarea accelerata si in anii viitori. Subscriu si eu la optimism :) .[/quote]

Si eu sint convins ca mai e loc de evolutie in democratia romaneasca. Tot asa cum sint convins ca desi e bine sa ne cunoastem greselile din trecut, nu este indicat sa ne raportam la trecut si la sisteme ce au esuat.
Best regards from Cristi
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Ba din contra, daca nu stii unde s-a gresit poti face acelesi greseli din nou si din nou si uite asa daca le-ai fi stiut...
Scrie răspuns