M-am gandit ca ar fi interesanta o sectiune in albumul de imagini, unde sa prezentam fiecare poze facute in diferite locuri incarcate de istorie - cetati, castele, ruine, biserici vechi. Am inceput eu cu vreo 30 de imagini facute pe la noi in zona.
Incet incet voi adauga si eu poze. De anul trecut cel putin de doua trei ori pe an vizitez cate ceva din Transilvania. Sper sa aduc in curand cateva poze din Cluj.
Aldor scrie:Multumesc tuturor celor care incarca imagini, asa printre altele ne mai vin si idei pentru vacante ulterioare. Avem o tara frumoasa, nu-i asa?
Oho! Si daca as fi avut un aparat bun de foto de cate ori mi-as fi dorit....in fine, trebuie sa-mi pun un nod in gat sa-mi cumpar pana la urma unul capabil.
Aldor scrie:Multumesc tuturor celor care incarca imagini, asa printre altele ne mai vin si idei pentru vacante ulterioare. Avem o tara frumoasa, nu-i asa?
Foarte!
Aldor scrie:
Imi cer scuze ca uneori dureaza cateva ore pana activez imaginile din cauza programului incarcat.
Nici o pb...
Aldor scrie:Sunt locuri pe care le-am vizitat de doua ori: o data inainte sa am aparat foto, si o data dupa. Numai ca sa fac niste poze
De cate ori mi-a lipsit aparatul in locuri frumoase ...