Interesant este ca pe site-ul BNR inca nu a aparut nici un comunicat . Or fi uitat
Emisiune BNR - Capul de Bour
Emisiune BNR - Capul de Bour
http://www.wall-street.ro/articol/Econo ... onede.html
Interesant este ca pe site-ul BNR inca nu a aparut nici un comunicat . Or fi uitat
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Re: Emisiune BNR - Capul de Bour
O sa apara probabil dupa ce va fi epuizat intregul stoc de monedeadib scrie:Interesant este ca pe site-ul BNR inca nu a aparut nici un comunicat .
Deci luni se pun in vanzare monedele daca am inteles bine, ce ziceti la ce ora o sa apara prima piesa pe ebay?
Secretomanie sau lene ?adib scrie:http://www.wall-street.ro/articol/Econo ... onede.html
Trecand peste aceste practici, care pe mine ma dezgusta, initiativa este totusi salutara.
Trebuie promovata aceasta aniversare care poate sa mai ofere lumii un indiciu despre Romania si sa ne promoveze imaginea.
In 1840 a aparut primul timbru din lume iar noi am emis primul timbru doar cu 18 ani mai tarziu fapt cu care trebuie sa ne mandrim si de care sa-i informam si pe altii !
Asta trebuie sa stie lumea, ca nu suntem republica bananiera , ci o tara cu vechi traditii si cu istorie masurata in milenii si nu in ani sau decenii.
Chiar si moneda noastra a carei vechime de 141 de ani intrece pe a multor alte monede ar fi trebuit sa aiba parte de o aniversare mult mai puternic promovata.
Sper ca expozitia EFIRO 2008 care va marca acest eveniment filatelic sa se ridice la inaltimea acestei aniversari.
Trebuie promovata aceasta aniversare care poate sa mai ofere lumii un indiciu despre Romania si sa ne promoveze imaginea.
In 1840 a aparut primul timbru din lume iar noi am emis primul timbru doar cu 18 ani mai tarziu fapt cu care trebuie sa ne mandrim si de care sa-i informam si pe altii !
Asta trebuie sa stie lumea, ca nu suntem republica bananiera , ci o tara cu vechi traditii si cu istorie masurata in milenii si nu in ani sau decenii.
Chiar si moneda noastra a carei vechime de 141 de ani intrece pe a multor alte monede ar fi trebuit sa aiba parte de o aniversare mult mai puternic promovata.
Sper ca expozitia EFIRO 2008 care va marca acest eveniment filatelic sa se ridice la inaltimea acestei aniversari.
Ca de obicei - fara imagine si pret.skortzy scrie:Comunicatul a aparut si pe site-ul BNR.
Nici pe site-ul MS nu are poze, nici macar nu e mentionata (inca).
http://cgi.ebay.com/10-lei-2008-proof-s ... mp-RomaniaAldor scrie:O sa apara probabil dupa ce va fi epuizat intregul stoc de monedeadib scrie:Interesant este ca pe site-ul BNR inca nu a aparut nici un comunicat .
Deci luni se pun in vanzare monedele daca am inteles bine, ce ziceti la ce ora o sa apara prima piesa pe ebay?
- saankarite

-
cristoph
Eu cred ca e o moneda tentanta pt. o parte din colectionari (doar pretul cam demoralizeaza) deci nu exclud varianta sa se epuizeze repede la BNR, posibil sa o cumpere si cei care colectioneaza numai timbre, la fel cum unii colectionari de monede - inclusiv eu - au cumparat emisiunea filatelica cu aniversarea leului.