fals, eroare...?

Monede România, monede străine.

Moderatori: Deus, Comboloi

Tudor C

Mesaj de Tudor C »

D-le banivechi, va adresasem o intrebare intr-un alt topic. Ce monede considerati dvs. ca se incadreaza in categoria celor "fara nici o valoare numismatica sau estetica", daca binevoiti sa raspundeti?
http://transylvanian-numismatics.com/ph ... a&start=45
Tudor C

Mesaj de Tudor C »

Aldor scrie:Va rog sa cititi punctul 3 din regulamentul forumului

Ati vazut, d-le berserkr, este interzisa "ironia de prost gust si fara sens".

D-le Aldor, vedeti ca in loc de fara scrie "fars" in regulament, punctul 3.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Tudor C scrie:
banivechi scrie:Pai daca stiai de procedeele astea de taiere, de ce ai mai deschis topicul asta? Ca sa ne testezi?

Adresati-va, va rog, la fel cum m-am adresat si eu, cu dvs., ca n-am pascut gastele impreuna.
Dvs. personal nu v-am adresat nicio intrebare.
Eu banuiam ca nu oricine are acces la o stanta si nu vad care ar fi motivul pentru care sa fi fost distrusa o astfel de moneda, intrucat nu cred ca ar fi dat cineva mai multi bani pe ea decat pe una intacta. Era vorba de un rationament simplu. Dar...
Aha deci nu oricine are acces la o stanta (intre noi fie vorba orice muncitor de la o stanta are acces la o stanta). Si ce va spune Dvs, Dle "anti-naumtopali" ca obiectul ala e facut de "oricine"? Si de ce credeti ca-i un rationament valabil, sa vedeti in toate o actiune cu finalitate mercantila? Oamenii se mai si jopaca, se mai si prostesc, chiar credeti ca toate se intampla strict programat si cu scopul de a castiga bani? Si daca Aldor are dreptate si obiectul a fost fixat intr-un pandant? Si daca bijutierul care l-a prelucrat nu-i chiar Benvenuto Cellini? Vdetei Dle, ce complicata e realitatea?
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Merci, am corectat.

Nu m-am referit la o persoana anume ci la toata lumea.
Mie imi place sa cred ca noi cei de pe forum suntem o comunitate, si mi-ar place sa ramanem asa. Din cate stiu sunt mai multe persoane din extern care s-ar bucura sa ne vada certandu-ne, hai sa nu le dam satisfactia asta.

:merci:
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Tudor C scrie:
Aldor scrie:Va rog sa cititi punctul 3 din regulamentul forumului

Ati vazut, d-le berserkr, este interzisa "ironia de prost gust si fara sens".

D-le Aldor, vedeti ca in loc de fara scrie "fars" in regulament, punctul 3.
Da Dle am vazut. De aceea ma intreb de ce continuati sa postati. Dar deh, a plecat naumtopali si-am ramas eu.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Aldor scrie:Merci, am corectat.

Nu m-am referit la o persoana anume ci la toata lumea.
Mie imi place sa cred ca noi cei de pe forum suntem o comunitate, si mi-ar place sa ramanem asa. Din cate stiu sunt mai multe persoane din extern care s-ar bucura sa ne vada certandu-ne, hai sa nu le dam satisfactia asta.

:merci:
Asta e valabil cand ai oameni civilizati si cu simtul umorului. Dl Tudor C pare un geniu nimerit intre noi, masele vulgare. Cred ca este prea bun pentru noi.
Tudor C

Mesaj de Tudor C »

berserkr scrie:
Da Dle am vazut. De aceea ma intreb de ce continuati sa postati. Dar deh, a plecat naumtopali si-am ramas eu.

Atunci ii solicit d-lui Aldor sa-mi suspende contul.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Nu va enervati :)
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Au fost unii la care nu le-am suspendat contul pentru mai mult de atat.
De ce ma puneti in situatii din astea? Si asa apuc destul de rar sa mai intru pe forum in ultimul timp, si uneori nici nu am chef cand vad ca tot timpul e cate un conflict de aplanat.

Topicul asta a luat-o aiurea de tot, l-am inchis.
Încuiat