demers catre okazii.ro

Monede România, monede străine.

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
thebluelion

Mesaj de thebluelion »

stiu asta, dar am dat si datele mele, asa cum au mai dat altii; eu vad in acest topic si o posibilitate de a afla contacte, nu numai de a "semna" o petitie
alexro11
**
**

Mesaj de alexro11 »

De acord.
ID Okazii :alexro11
E-mail: alexro11@yahoo.com
Novus Ordo Seclorum.
serbanel1994

Mesaj de serbanel1994 »

ID-ul meu pe Okazii este serbanel1994, adresa de e-mail skatersnake_serby@yahoo.com :arrow:
:wink: Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul :wink:
VIKO

site okazii

Mesaj de VIKO »

Am mai propus si in trecut in alt topic schimbarea site-ului okazii cu un altul de profil. Am lansat atunci ideea gazduirii tuturor licitatiilor noastre pe acest site sau pe colectii.ro. Si eu sunt la fel de dezamagit de serviciile celor de la Netbrige in ce priveste site-ul okazii.ro
Propun pe aceasta cale sa facem un sondaj, cine doreste ca in timp ( cei care au multe licitatii nu le pot muta repede) sa trecem cu "bagajele" noastre pe un site specializat in numismatica si alte colectibile.
Acest domeniu tin sa precizez ca a luat amploare in ultimii ani si numai in noi sta puterea de a-l aduce permanent la un standard tot mai ridicat.
"Invata sa inveti, mai intai!" Nica M. Nicolae
fireatmyself

Mesaj de fireatmyself »

Salut fireatmyself,

In urma mesajului postat de tine in forumul licitatiei http://www.okazii.ro/catalog/13894680/o ... -1903.html
Subiect: scan
Mesaj: Buna ziua. Imi puteti trimite o poza / un scan la o rezolutie mai mare? Sa-mi trimiteti daca se poate si la 1 centesimo 1914. Va multumesc. Mailul meu de yahoo este grimandslim. Cu respect, Bogdan A. Stoica
iti amintim ca Politica de Listare a site-ului OKazii.ro nu permite introducerea, in mesaje, a datelor personale (e-mail, numar de telefon) sau a adreselor unde acestea pot fi aflate. In consecinta, echipa Okazii.ro isi rezerva dreptul de a sterge aceste date de pe site.

Incalcarea repetata a politicii Okazii.ro se sanctioneaza cu / duce la avertisment, iar la urmatoarea abatere, contul tau va fi suspendat.

Iti multumim pentru intelegere,
Serviciul Asistenta Clienti
suport@okazii.ro

Am primit azi de dimineata acest mesaj de la okazii.ro.
Este adevarat ca nu am citit regulamentul, dar mi se pare o lipsa de bun simt din partea administratorilor okazii.ro. Este dreptul meu sa-mi dau datele mele de contact. Pe alte siteuri de licitatii nu am gasit aceasta "regula". Cum cred ei ca pot sa intru in contact cu vanzatorul? Licitand si asteptand sa se termine, iar apoi dandu-i mail "stii, trimite-mi un scan la rezolutie mai mare ca sa vad daca o cumpar".

S-ar putea inainta o petitie in acest sens?
banivechi

Mesaj de banivechi »

Regulile lor trebuie respectate. Daca nu-ti convin, iti faci cont pe alte site-uri de licitatii. Mie nu mi-au mai convenit vreo doua reguli din astea specific romanesti, si nu mai activez pe okazii de cel putin 2 ani.
serbanel1994

Mesaj de serbanel1994 »

Sunt de acord sa se mute licitatiile cu obiecte de colectie pe un site mai competent, insa cu conditia ca 1 user sa aiba 1 ID. Fara clone. :twisted:
:wink: Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul :wink:
fireatmyself

Mesaj de fireatmyself »

banivechi scrie:Regulile lor trebuie respectate. Daca nu-ti convin, iti faci cont pe alte site-uri de licitatii. Mie nu mi-au mai convenit vreo doua reguli din astea specific romanesti, si nu mai activez pe okazii de cel putin 2 ani.

Ma gandeam sa nu fug de problema, ci sa incerc a cauta o rezolvare. Poate ca pana la urma singura cale ramane sa nu mai licitez pe okazii. :lol:

Nu am vazut ca cei ce promoveaza licitatiile sa fi avut vreo problema cu publicarea datelor de contact. Cum spunea si domnul banivechi, regulile trebuie respectate, si nu doar de cei cu "picioare scurte", ce nu pot sa sara peste "lege".
Yu_L.Yan

Mesaj de Yu_L.Yan »

Okazii scrie: Okazii de profit maxim
Numarul 6, 12 februarie 2009

Salut,

Afla ce e nou la Okazii.ro:

.........................................................
Sanctionam cumparatorii care nu ridica produsele livrate. Daca esti un vanzator in aceasta situatie, trimite-ne formularul care atesta returul (indiferent daca ai colaborat cu o firma de curierat sau cu Posta Romana) la adresa de e-mail suport@okazii.ro. Cumparatorii neseriosi risca suspendarea definitiva a contului Okazii.ro si anularea calificativelor acordate.

.........................................................
Imagine
http://coinsandliterature.blogspot.com/
Imagine

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
newbasic

Mesaj de newbasic »

O idee foarte buna.

aceasta masura este apicata si pe ebay, daca nu se achita obiectul castigat ti se suspenda contul .....
Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile. (Art.30 CR)
Scrie răspuns