Monede din nichel
Monede din nichel
Salut,
Am auzit ca ar exista niste monede facute din nichel pur . Aveti cunostinta de asa ceva ? Vreau sa nichelez niste lingurite pentru pescuit. Linguritele le confectionez eu din cupru si vreau sa le nichelez cu ajutorul electrolizei , si pentru asta imi trebuie niste nichel pur ca sa il dizolv in electrolit si apoi sa nichelez piesele de cupru . Uitati aici un link pentru a intelege mai bine ce vreau sa fac :
http://www.youtube.com/watch?v=A0xFlIQ9MhQ
Poate imi recomandati unde sa caut nichel.
Multumesc
Am auzit ca ar exista niste monede facute din nichel pur . Aveti cunostinta de asa ceva ? Vreau sa nichelez niste lingurite pentru pescuit. Linguritele le confectionez eu din cupru si vreau sa le nichelez cu ajutorul electrolizei , si pentru asta imi trebuie niste nichel pur ca sa il dizolv in electrolit si apoi sa nichelez piesele de cupru . Uitati aici un link pentru a intelege mai bine ce vreau sa fac :
http://www.youtube.com/watch?v=A0xFlIQ9MhQ
Poate imi recomandati unde sa caut nichel.
Multumesc
-
roantichitati

Bineinteles ca vreau o metoda cat mai ieftina si nu am de gand sa dau banii pe monede vechi ca apoi ca sa le bag la electroliza
. Eu auzisem ca ar fi o moneda romaneasca veche de cativa ani care ar fi fost de nichel .
De unde pot sa cumpar monede canadiene din nichel ?
Am gasit pe wikipedia un tabel in care am vazut ca monedele canadiene de nichel ar fi din 1955 - 1981, dar cred ca e vorba despre cele de 5 centi.
Poate ma ajutati sa caut si in alta parte , poate ceva piese, componente .. etc ... de pe piata unde pot sa gasesc nichel.
Mersi pt sfaturi.
De unde pot sa cumpar monede canadiene din nichel ?
Am gasit pe wikipedia un tabel in care am vazut ca monedele canadiene de nichel ar fi din 1955 - 1981, dar cred ca e vorba despre cele de 5 centi.
Poate ma ajutati sa caut si in alta parte , poate ceva piese, componente .. etc ... de pe piata unde pot sa gasesc nichel.
Mersi pt sfaturi.
Trebuia sa fie cineva mai rautacios. Am fost azi si am cautat prin oras si nu am gasit pe nicaieri absolut nimic. Am fost si la un centru care zinca anumite piese si habar nu aveau nici ei unde pot sa gasesc nichel... din cate am citi resursele de nichel sunt mai mari decat cele de cupru dar se pare ca nu se gaseste nichel nealiat pe nicaieri.badin19 scrie: am avut si eu una asemanatoare dar cu bancnote ... sa la lipesc intre ele si sa fac un sul de hartie igienica...
Stiti cumva in acumulatorii cu Ni , nu exista o tija de nichel pur ? Caut de cateva saptamani si nu gasesc nicio solutie .
Eu ma gandeam ca pot sa gasesc monede mai noi care se gasesc f usor si sunt ieftine . Nu o sa dau o gramada de bani pe monede vechi ca sa le distrug .