Noua emisiune BNR-Brancoveanu
-
cartelcoserv

Eu am reusit sa cumpar una; de altfel nu a fost chiar asa de dificil in Bucuresti (in orice caz, nu ca la ultimele emisiuni ale BNR). Din pacate insa bugetul meu cam sufera acum...
Nu stiu insa daca pana la urma s-au terminat repede... Daca are cineva informatia asta sunt si eu curios. Cat am stat eu la banca s-au dat vre-o 10 si mai erau cateva persoane la coada...
Nu stiu insa daca pana la urma s-au terminat repede... Daca are cineva informatia asta sunt si eu curios. Cat am stat eu la banca s-au dat vre-o 10 si mai erau cateva persoane la coada...
www.monetariastatului.roluc scrie:Despre replica monedei Koson, stie cineva unde pot gasi o poza buna? Pe net?
Puteti pune imagini ale piesei "originale"? Romanian coins are doar o proba de argint.consult scrie:Eu am reusit sa cumpar una; de altfel nu a fost chiar asa de dificil in Bucuresti (in orice caz, nu ca la ultimele emisiuni ale BNR). Din pacate insa bugetul meu cam sufera acum...
http://cgi.ebay.com/ROMANIA-MEDAL-COIN- ... dZViewItemcartelcoserv scrie:posibil ca da,dar peste un an,vor aparea sigur o multime de "autentice'' pe ebayMischu scrie:A reusit cineva sa achizitioneze replica ?
Dupa cum se vede nu a durat atat
-
cartelcoserv

adib scrie:http://cgi.ebay.com/ROMANIA-MEDAL-COIN- ... dZViewItemcartelcoserv scrie:posibil ca da,dar peste un an,vor aparea sigur o multime de "autentice'' pe ebayMischu scrie:A reusit cineva sa achizitioneze replica ?
afirmatia dumneavoastra este inexacta.piesa nu este vanduta ca autentica(si se vede aceasta extrem de clar in descriere).si ma indoiesc ca persoana respectiva sa vanda cu buna stiinta ca autentica o piesa despre care stie ca nu este.
Discutia se referea la replici iar dvs. cand ati spus "autentica " ati folosit si ghilimele care pot sa insemne foarte multe lucruri...cartelcoserv scrie:adib scrie:http://cgi.ebay.com/ROMANIA-MEDAL-COIN- ... dZViewItemcartelcoserv scrie: posibil ca da,dar peste un an,vor aparea sigur o multime de "autentice'' pe ebay
afirmatia dumneavoastra este inexacta.piesa nu este vanduta ca autentica(si se vede aceasta extrem de clar in descriere).si ma indoiesc ca persoana respectiva sa vanda cu buna stiinta ca autentica o piesa despre care stie ca nu este.
-
cartelcoserv

pentru mine,cuvantul autentic folosit intre ghilimele in contextul respectiv,inseamna un singur lucru.si,daca ati analiza si dumneavoastra un pic schimbul de replici,mi-ati da dreptate.adib scrie:Discutia se referea la replici iar dvs. cand ati spus "autentica " ati folosit si ghilimele care pot sa insemne foarte multe lucruri...cartelcoserv scrie:
-
Flocarino