Pentru colectionari Romania!
-
roantichitati

Domnule , nu vreau sa ma opresc asupra atitudinii dumneavoastra , pt ca vad ca ea a fost deja sanctionata de catre unii din colegii mei .Din ceea ce am vazut in listele dumneavoastra ,ati adunand toate erorile de care ati auzit (citit) si le-ati transformat in variante ....( 5 bani 1885 revers 45 grade avers , 5 lei 1881 - 11 perle unite incepand de la L spre I .....ect) .Daca acestea apar in viziunea unora drept "variante" , asta e
opinia dinsilor personala , si e una izolata , dumneavoastra tindeti s-o standardizati , ceeace e o mare gresala . Luati ca reper MBR si nu va ghidati dupa articole in care apar tot felul de "curiozitati", care de cele mai multe ori sunt tratate subiectiv , indicand doar parerea autorului .
opinia dinsilor personala , si e una izolata , dumneavoastra tindeti s-o standardizati , ceeace e o mare gresala . Luati ca reper MBR si nu va ghidati dupa articole in care apar tot felul de "curiozitati", care de cele mai multe ori sunt tratate subiectiv , indicand doar parerea autorului .
Imi cer scuze inca o data persoanelor care s-au simtit atinse in vreun fel. Eu am postat un tabel...........restul a fost munca tuturor! Chiar daca am "sters" motivul acestui topic, sunt sigur ca o mare parte din d-voastra va veti supara de fiecare data cand veti avea ocazia! Nu am facut acest tabel ca sa fiu apreciat sau depreciat de cineva, ci ca sa fie folosit de cine are nevoie!!!
Mi-e grau sa cred ca nu s-ar supara cineva care ajuta o persoana si apoi acea persoana face un "misto" de prost gust avand ca tinta chiar pe cel care i-a luat partea. Asta e chestie de comportament si n-are legatura cu tabelul. In plus admonestarea agresiva a altora pentru ca n-au fost de acord cu anumite aspecte e iarasi un gest urat. Poti explica in cadrul unei discutii si poti sa-ti sustii punctul de vedere fara sa jignesti. Aici nu e vorba despre supararea fara motiv. Eu nu-s genul, eu ma supar pe cei care sunt lipsiti de bunul simt pe care-l invatam de acasa.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!