Emisiune BNR: Aderarea României la Uniunea Europeană
Emisiune BNR: Aderarea României la Uniunea Europeană
Comunicatul de presa este aici.
Trebuia emisa in 250.000 de exemplare si impartite multimii extaziate care va sarbatorii prin piete aderarea
Parerea mea este ca piesele de aur sunt mult prea scumpe.
Nu are rost sa le faca cat niste capace de canal.
Ar trebui emise piese cu greutate mai mica ( 1/4 sau 1/8 uncii ) cu un pret mai accesibil.
Parerea mea este ca piesele de aur sunt mult prea scumpe.
Nu are rost sa le faca cat niste capace de canal.
Ar trebui emise piese cu greutate mai mica ( 1/4 sau 1/8 uncii ) cu un pret mai accesibil.
- saankarite

mie mi se pare total aberant. la pretul asta si la asa tiraj, o mana de oameni se vor bucura cu adevarat de aceasta emisiune. Sunt curios cati isi permit sa dea 2500 de lei pe o moneda...
de ce nu au facut o emisiune similara celei de 500 lei eclipsa. O emisiune comuna ar fi fost mult mai nimerita. rusine BNR!
de ce nu au facut o emisiune similara celei de 500 lei eclipsa. O emisiune comuna ar fi fost mult mai nimerita. rusine BNR!
la timisoara, doamna de la caseria BNR m-a tot intrebat toata toamna daca nu ma intereseaza patriarhia ca mai avea una pe stoc si voia sa se scape de ea.Exodus a scris:
sper ca v-ati retinut deja moneda la Cluj!!!
La astea de aur nu prea mai functioneaza... Nu am prins nici patriarhia, nici replicile dupa monedele romane...
- saankarite

un exemplu edificator: Bulgaria lanseaza si ea o moneda cu ocazia aderarii la UE (valoare nominala 1 Euro = 1.95583leva. Uitati-va la tiraj: mintage 14,000
De asemenea, se lanseaza si o moneda comuna (50 Stotinki) cu un tiraj de 500.000! Oare nu se autosesizeaza nimeni de la BNR???
Detalii la BNB
De asemenea, se lanseaza si o moneda comuna (50 Stotinki) cu un tiraj de 500.000! Oare nu se autosesizeaza nimeni de la BNR???
Detalii la BNB