Proba Euro ROMANIA

Monede România, monede străine.

Moderatori: Deus, Comboloi

banivechi

Mesaj de banivechi »

florin232 scrie:Hai sa nu ne certam iar si sa folosim forumul in scopul pentru care a fost creat! Propun o chestie: de acum incolo cine se cearta sa foloseasca macar PM-ul.
Exact!
Si fara chef de cearta: totusi, ce e cu asa zisele probe euro Romania? E plin netul de ele, nu trebuie sa acuzam pe nimeni ca le vinde, ma gindesc ca cei care vind doar cite un set sint de fapt oameni care le-au cumparat cu buna credinta, crezind ca sint probe adevarate. Cele cu Casa Sfaturilor din Brasov pe coperta cred ca sint de provenienta olandeza. Mai exista si alte modele? Eu chiar nu le-am urmarit...
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

florin232 scrie:Propun o chestie: de acum incolo cine se cearta sa foloseasca macar PM-ul.
Asa zic si eu.
Exodus

Mesaj de Exodus »

Aldor scrie:
florin232 scrie:Propun o chestie: de acum incolo cine se cearta sa foloseasca macar PM-ul.
Asa zic si eu.
Am si raspuns la acest subiec cu citeva rinduri inainte!!!!!!
Nu se sinchisest sa utilizeze PM, sincer Domnule Aldor, nici nu am interes sa raspund la acest fel de membri.............
Ultima oară modificat 02 Ian 2007, 19:35 de către Exodus, modificat 1 dată în total.
florin232

Mesaj de florin232 »

Eu nu iau partea nimanui dar cand ma gandesc ca din acelasi motiv (al certurilor) s-a inchis forumul monede.ro nu imi pica prea bine mai ales ca eu de pe acest site am invatat foarte multe lucruri utile. Nu va ganditi cand va certati la orgoliul dvs; ganditi-va la munca pe care o depune Aldor pt intretinerea site-ului si a forumului. Nu ma refer aici nici la dvs nici la Vasil; pur si simplu fac o generalizare pt toti care s-au mai "ciondanit" pe aici. Sper sa nu fiu inteles gresit. Nu este o iesire malitioasa, doar ma gandesc la o posibila consecinta care, zic eu, este in defavoarea tuturor. :(
Ultima oară modificat 02 Ian 2007, 19:50 de către florin232, modificat 1 dată în total.
vasil

Mesaj de vasil »

Haideti sa clarificam o data lucrurile...
Nu am nimic cu Exodus. Nu il cunosc, asa cum nu il cunosc nici pe Flocarino. Nici pe Molariu 777. Nu activez pe e-bay.
Cand am facut urarea de anul nou, mi-am amintit, ca posturile lor au fost intr-un fel sarea si piperul aici pe forum, si "i-am turnat" intr-o poezie, fara nici cea mai mica intentie rea. Nu judec pe nimeni. Chestia era pentru buna dispozitie, dar din pacate a fost interpretata in fel si chip.
Nu exista partea lui Vasil.....pentru ca cel putin eu nu sunt in conflict cu nimeni.
Cand am facut echivalarea cu teflo, mi-am amintit ca moneda postata aici pe forum si cea de pe e-bay erau identice, deci concluzia logica era ca sunt aceeasi persoana. Identificarea nu a fost facuta cu intentie.
Exodus

Mesaj de Exodus »

Si cel mai hazliu e ca Mircea mai intreaba, de ce sint probe.......el le numeste FALSURI..........de ce nu vin cu certificate, unde sint batute,etc..................

Cred ca este destul de clar ca sint probe(gramaj, metal) si mai ales ca stim cu totii unde sint batute, nu e secret de stat.

Detin si probe Canadienne dar sint foarte greu de gasit.......
Pur si simplu sint, testuri, rejeturi din cauza calitatei, la tirajul initial.....
Exista doar si numeroase probe de aur romanesti...........fara certificat binenteles........
Pe cele ce vedeti acum nu le-ti mai vedea de vinzare de la alti membri...........sint ultimele ce-am mai putut obtine, acest lucru fiind confirmat de surse sigure de la BNR.......mai ales cu intrarea României in UE!

Este tot ce am de spus despre aceste probe, am spus chiar mai mult decît am fost intrebat!
Va multumesc.
Exodus

Mesaj de Exodus »

vasil scrie:Haideti sa clarificam o data lucrurile...
Nu am nimic cu Exodus. Nu il cunosc, asa cum nu il cunosc nici pe Flocarino. Nici pe Molariu 777. Nu activez pe e-bay.
Cand am facut urarea de anul nou, mi-am amintit, ca posturile lor au fost intr-un fel sarea si piperul aici pe forum, si "i-am turnat" intr-o poezie, fara nici cea mai mica intentie rea. Nu judec pe nimeni. Chestia era pentru buna dispozitie, dar din pacate a fost interpretata in fel si chip.
Nu exista partea lui Vasil.....pentru ca cel putin eu nu sunt in conflict cu nimeni.
Cand am facut echivalarea cu teflo, mi-am amintit ca moneda postata aici pe forum si cea de pe e-bay erau identice, deci concluzia logica era ca sunt aceeasi persoana. Identificarea nu a fost facuta cu intentie.
Vezi ca ma confunzi cu AVA72..............eu nu ma cert cu nimeni...mai ales cu necunoscuti!!!
Exodus

Mesaj de Exodus »

Un exemplu de proba Canadiana in aur si daca intelegeti franceza sau engleza, felul cum au fost distribuite....printr-un tiraj la sort computerizat si trebuia sa te inscrii pe lista, norocosii ''cîstigatori'' erau contactati prin telefon pentru a achizitiona proba care este destul de scumpa($1899.95 CANADIENI) dar si din aur .99999 pur, (200 Dolari 2007 cu foaia de artar), 500 bucati batute este din cite stiu cea mai mica cantitate de batere a unei monede moderne canadiene..........valoarea sa va dubla, chiar tripla in urmatorii ani.
http://www.mint.ca/royalcanadianmintpub ... efault.htm

Daca aveti probleme a viziona linkul.....faceti clic pe www.mint.ca
Apoi apasati Enter the Store si apoi alegeti Shopping + Gold Coins...........moneda este prima pe lista.
Se vad clar literele T/E intr-un cerc linga foaia de artar, ceea ce inseamna TEST/ÉSSAY........in cele 2 limbi oficiale.
Mircea

Mesaj de Mircea »

Exodus scrie:Si cel mai hazliu e ca Mircea mai intreaba, de ce sint probe.......el le numeste FALSURI..........de ce nu vin cu certificate, unde sint batute,etc..................

Cred ca este destul de clar ca sint probe(gramaj, metal) si mai ales ca stim cu totii unde sint batute, nu e secret de stat.

Detin si probe Canadienne dar sint foarte greu de gasit.......
Pur si simplu sint, testuri, rejeturi din cauza calitatei, la tirajul initial.....
Exista doar si numeroase probe de aur romanesti...........fara certificat binenteles........
Pe cele ce vedeti acum nu le-ti mai vedea de vinzare de la alti membri...........sint ultimele ce-am mai putut obtine, acest lucru fiind confirmat de surse sigure de la BNR.......mai ales cu intrarea României in UE!

Este tot ce am de spus despre aceste probe, am spus chiar mai mult decît am fost intrebat!
Va multumesc.

Dl. Teflo(Exodus, Flocarino)
Asta puteati sa spuneti de la inceput cind v-am intrebat pe e-Bay, nu sa-mi trimiteti doua mesaje sarcastice, amenintatoare si verbal violente, unul din ele dupa ce m-am adresat dlui Aldor, rugind sa va intrebe dinsul despre acele probe. Dumneavoastra aveti probleme de comunicare si se pare ca toata lumea va calca pe nervi. La Toronto in cartierul chinezesc este plin de probe si restrike-uri de monede din toata lumea si daca aveti cit de cit idee despre nivelul tehologiei in Canada, sa stiti ca ele se pot bate chiar si la dstra in bucatarie. Asiaticii de obicei iti spun ca este restrike in zilele noastre si ca este facuta in atelier privat. Deci eu stiu ce intreb si nu mi se pare hazliu ca intreb asta despre ceva care costa sute de dolari. Puteti sa raspundeti si dstra omeneste si civilizat la intrebari. Sincer voiam sa cumpar ceva din domeniul probelor, dar in urma celor celor intimplate niciodata de la dstra. Si cu asta am incheiat si nu va voi mai raspunde la nici o interventie.

Dl Vasile,
Nu va cunosc dar daca tot am fost acuzati de "prietenie" sa fie intr-un ceas bun. Imi pare bine! Stima
Exodus

Mesaj de Exodus »

Ti-am zis de la început din primul mail...un raspuns direct la acuzatie directa(EU VIND FALSURI în opinia d-voastra), mai are rost sa fiu diplomat??? LOLLLLLL........te-am si pus in BLOCKED BIDDER LIST si te-am anuntat de lucrul acesta din prima zi.....nu veni te rog cu scuze copilaresti. Te rog sa le ceri la prietenii tai chinezi sa-ti bata atunci aceste probe pentru ca esti asa la curent cu ''TEHNOLOGIA''. Ma mir de ce cu strainii ma înteleg extrem de bine iar cu românii am numai, sau aproape numai probleme!!!!
Ti-am dat intilnire la Torex in Februarie dar vad ca nici macar nu ai curaj sa te prezinti si sa accepti invitatia, asa poti sa-mi spui în plina fata ce te doare!!!
Nu vreau sa aud de personaje de felul tau niciodata dar vad ca tot insisti......

Si daca mai te doare ceva sa stii ca exista PM...PRIVATE MESSAGE daca ai ceva pe suflet........pentru ca aici vorbim mai mult de monede/bancnote si nu avem timp de pierdut cu plîngerii si acuzatii copilaresti.........Citeste mai sus in subiect inainte de a face un REPLY......

ÎMI CER SCUZE LA TOTI CEILALTI MEMBRI DE PE ACEST FORUM PE CARE I-AM OFENSAT PRIN REPLICA MEA......VA ROG SA MA SCUZATI DAR SINCER NU MAI POT INGHITE ATÎTA BÎRFA SI IPOCRIZIE LA ADRESA MEA.
DACA DOMNUL ALDOR DORESTE EU NU VOI MAI POSTA PE ACEST FORUM!
MII DE SCUZE INCA O DATA!!! :oops: :oops: :oops:
Scrie răspuns