Ti-am zis de la început din primul mail...un raspuns direct la acuzatie directa(EU VIND FALSURI în opinia d-voastra), mai are rost sa fiu diplomat??? LOLLLLLL........te-am si pus in BLOCKED BIDDER LIST si te-am anuntat de lucrul acesta din prima zi.....nu veni te rog cu scuze copilaresti. Te rog sa le ceri la prietenii tai chinezi sa-ti bata atunci aceste probe pentru ca esti asa la curent cu ''TEHNOLOGIA''. Ma mir de ce cu strainii ma înteleg extrem de bine iar cu românii am numai, sau aproape numai probleme!!!!
Ti-am dat intilnire la Torex in Februarie dar vad ca nici macar nu ai curaj sa te prezinti si sa accepti invitatia, asa poti sa-mi spui în plina fata ce te doare!!!
Nu vreau sa aud de personaje de felul tau niciodata dar vad ca tot insisti......
Si daca mai te doare ceva sa stii ca exista PM...PRIVATE MESSAGE daca ai ceva pe suflet........pentru ca aici vorbim mai mult de monede/bancnote si nu avem timp de pierdut cu plîngerii si acuzatii copilaresti.........Citeste mai sus in subiect inainte de a face un REPLY......
ÎMI CER SCUZE LA TOTI CEILALTI MEMBRI DE PE ACEST FORUM PE CARE I-AM OFENSAT PRIN REPLICA MEA......VA ROG SA MA SCUZATI DAR SINCER NU MAI POT INGHITE ATÎTA BÎRFA SI IPOCRIZIE LA ADRESA MEA.
DACA DOMNUL ALDOR DORESTE EU NU VOI MAI POSTA PE ACEST FORUM!
MII DE SCUZE INCA O DATA!!!