"Magazine" numismatice online - tip vcoins

Monede România, monede străine.

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
muresanhd

Mesaj de muresanhd »

Aldor scrie:Un soft pt un astfel de site poate costa destul de mult. Eu am ceva, o platforma pentru asa ceva, nu e ceva grozav, e destul de simplu dar e mai mult decat nimic. Ar mai trebui doar sa fac unele setari la el si ar putea fi testat.
Aldor ai destul spatiul pentru o testare ?
Nu ma gandesc la ceva de amploare, dar sa ne facem si noi o idee.
Daca sarim pasii de cumparare a soft-ului, ca are Aldor ceva (sper ca stie mai bine decat mine ce trebuie), iar cu intretinerea banuiesc ca gasim pe cineva, ramane host-ul si constructia site-ul.
Publicitatea merita sa o faci daca merge testul.
Stati linistiti ca si okaziile au sa se transforme in ceva gen ebay.
YoM
**
**

Mesaj de YoM »

Daca programul este functional nu e foarte greu (dar trebuie sa tineti cont ca ceva simplu nu este de ajuns, daca doriti ceva de viitor), gazduirea si domeniu pt 35.4$/an (6 GB spatiu de stocare - destul, parerea mea - http://www.exclusivehosting.net/?action ... &submenu=1 ), de intretinere om gasi pe cineva sa se ocupe, site-ul propiru-zis il poate realiza mai multi dintre noi de aici de pe forum (cu implementarea softului poate cu mici dificultati), ramane reclama care poate fi facuta in the "good way" or "wrong way", desi ma tem ca rezultatele sunt aceleasi prin fiecare metoda.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Spatiu pentru testare am, dar cam atat, numai pentru testare :)
Oricum ce am eu e un script foarte simplu, cu destul de putine functiuni, e mai degraba un mic site de licitatii, decat site in care se pot infiinta magazine online propriu zise.
dojo
*
*

Mesaj de dojo »

Am gasit pe oscommerce un modul care imi permite setarea de multiple shopping carts. Pe oscommerce am lucrat deja de ceva timp si cred ca imi cam stiu treaba. Este un script free, dar destul de utilizat. Si inca nu am avut de ce sa ma plang de el.

Pot incerca niste teste si daca totul merge OK, va oferim spatiu de "show" pe www.banivechi.com ... hosting-ul este problema mean, intretinerea iar asa, iar in ceea ce priveste taxele si cand se percep ele sau cum (cu varianta free pentru un numar de monede sau altfel) se va discuta dupa ce vad ce poate face minunea asta de modul.

Este o suma uriasa de platit pentru un script de acest gen si momentan piata numismatica din ro (sau cel putin cei care sunt pe net) este atat de mica, incat mi-e teama ca va trece destul de mult pana sa se amortizeze investitia.

Plus ca mereu mi-a placut ideea de magazin cu preturile fixe, fara licitatii si tiganie. Pentru ca mereu cineva se va gasi sa triseze, sa fie "mana moarta" sau cum se cheama chestia asta ..

Mai studiez problema .. va anunt la ce alte concluzii mai ajung ;)
Exodus

Mesaj de Exodus »

berserkr scrie:Nici nu s-a afirmat ca ar trebui sa fie gratuit. Numai ca-s mari, si intre mari si normale e o diferenta care pe noi, cei mai multi ne deranjeaza. De-aia ne gandeam ce bun ar fi un magazin virtual de calitate si in Romania. Mie mi se pare ca ar fi tare necesar. Sa mai platim si conform cu salariile noastre, si oameni de-ai nostri, nu numai conform cu salariile din vest, oameni din vest :D
Dar sint plin de persoane din Romania ce vînd pe Ebay....asta ce inseamna, ca au salarii din Vest in Romania :lol: :lol: :lol:
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Exodus scrie:
berserkr scrie:Nici nu s-a afirmat ca ar trebui sa fie gratuit. Numai ca-s mari, si intre mari si normale e o diferenta care pe noi, cei mai multi ne deranjeaza. De-aia ne gandeam ce bun ar fi un magazin virtual de calitate si in Romania. Mie mi se pare ca ar fi tare necesar. Sa mai platim si conform cu salariile noastre, si oameni de-ai nostri, nu numai conform cu salariile din vest, oameni din vest :D
Dar sint plin de persoane din Romania ce vînd pe Ebay....asta ce inseamna, ca au salarii din Vest in Romania :lol: :lol: :lol:
Nu te supara ca te intreb dar chiar ai o fixatie cu eBay?
Exodus

Mesaj de Exodus »

vlahul scrie:
Exodus scrie:
Nu te supara ca te intreb dar chiar ai o fixatie cu eBay?
Din pacate da, pentru ca are mai multa vizibilitate ca Okazii...unde Romanii din afara granitelor nu sînt admisi.......deci un obiect are mai multe sanse de a se vinde.... :wink:
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

De ce nu sunt admisi romanii din afara granitelor?
Exodus

Mesaj de Exodus »

vlahul scrie:De ce nu sunt admisi romanii din afara granitelor?
Corect.........ai înteles bine...DE CE NU?
Sint în Canada si nu ma pot înregistra pe Okazii........daca se poate te rog sa ma corijezi! :roll:
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Exodus scrie:
vlahul scrie:De ce nu sunt admisi romanii din afara granitelor?
Corect.........ai înteles bine...DE CE NU?
Sint în Canada si nu ma pot înregistra pe Okazii........daca se poate te rog sa ma corijezi! :roll:
Asta nu o stiam. Era necesar un nr de mobil ultima oara cand am verificat. Dar nici noi nu ne putem inregistra pe paypall.

Oricum aici era vorba de un magazin virtual si nu de un site de licitatii...
cristi_g

Mesaj de cristi_g »

deci pina la urma e vointa si nu-i dorinta?teoretic se poate testa 3 luni cu costuri mici dar practic ne gindim peste sase luni :roll: nu vreau sa deranjez pe nimeni cu cine stie ce vorba spusa aiurea(imi cer scuze in avans)dar eu ca incepator(si cred ca nu numai eu)nu mai pot sa-mi dau seama de pretzurie reale ale pieselor din dom numismaticii!un astfel de magazin virtual cred ca ar limpezi putin lucrurile.eu sunt dispus sa contribui material(si nu numai),in limita posibilitatilor,la crearea unui astfel de lucru.Bunavointa am vazut ca exista ,pricepere si stiinta slava domnului,si atunci :roll:
banivechi

Mesaj de banivechi »

E mai complicat de facut decit pare.
cristi_g

Mesaj de cristi_g »

sunt constient de greutatile intimpinate la crearea unui astfel de mag!Pe linga cele de ordin tehnic si financiar sunt convins ca exista persoane(multe)carora nu le convine un astfel delucru :twisted: Dar am speranta ca din 100 de discutii de undeva vine si ideea lui Bill Gattes :D (si de ce nu un sponsor :wink: )Se poate face o chestie simpla timp de o saptamina membrii si vizitatorii sa-si spuna parerea pe un topic separat si atunci poate ne apropiem de adevar!(asta daca dl. Aldor este de acord)
saankarite

Mesaj de saankarite »

uite o idee interesanta! Un site de licitatii respectiv vanzari online nu e insa asa usor de facut si mai ales de administrat. O solutie gata facuta iti da mai multe batai de cap decat daca ai nervi si te apuci sa faci asta de la zero!
Gazduire gasesti la vreo 200 dolari /an, cam 1GB de spatiu, insa mai important este latimea de banda pe care o ai alocata. Daca sunt 100 de vizitatori in acelasi timp pe site si serverul nu mai face fata, atunci e o problema.
Daca are cineva initiativa sau capitalul social, eu ma ofer sa fac partea software! 8) :wink:
muresanhd

Mesaj de muresanhd »

saankarite scrie:uite o idee interesanta! Un site de licitatii respectiv vanzari online nu e insa asa usor de facut si mai ales de administrat. O solutie gata facuta iti da mai multe batai de cap decat daca ai nervi si te apuci sa faci asta de la zero!
Gazduire gasesti la vreo 200 dolari /an, cam 1GB de spatiu, insa mai important este latimea de banda pe care o ai alocata. Daca sunt 100 de vizitatori in acelasi timp pe site si serverul nu mai face fata, atunci e o problema.
Daca are cineva initiativa sau capitalul social, eu ma ofer sa fac partea software! 8) :wink:
Eu vreau sa imi fac un SRL. Tot pe ideea de magazin virtual. Asa ca...
Mentionez ca sunt lemn la capitolul web design.
Scrie răspuns