Monede Interesante
-
mariusica30
- **

-
PCH Adrian
- **

-
paul_aramis

-
PCH Adrian
- **

Colectionar Incepator
Voi chiar asta crede-ti ca fac bascalie ? Frate eu am inceput sa strang monede nu de mult timp si voi ma considerati un nimeni . Mai presus nu am pus nimic spre vanzare pe acest forum ,topicul l-am deschis doar sa ca aflu ceea ce ma intereseaza pe mine nu sa scriu si sa caut prin tot forumul informatii. Va consideram oameni de buna credinta care vreti sa ajutati . Poate topicul nu prea are haz sau sa fie chiar asa de interesant dar pt mine chiar este . E cel mai bun forum din romania pe domeniul numismatica si mi-am schimbat cu totul parerea.

Colectionar Incepator 
Re: Colectionar Incepator
Felul in care va adresati colegilor de pe forum ,si citatul;PCH Adrian scrie:Voi chiar asta crede-ti ca fac bascalie ? Frate eu am inceput sa strang monede nu de mult timp si voi ma considerati un nimeni . Mai presus nu am pus nimic spre vanzare pe acest forum ,topicul l-am deschis doar sa ca aflu ceea ce ma intereseaza pe mine nu sa scriu si sa caut prin tot forumul informatii. Va consideram oameni de buna credinta care vreti sa ajutati . Poate topicul nu prea are haz sau sa fie chiar asa de interesant dar pt mine chiar este . E cel mai bun forum din romania pe domeniul numismatica si mi-am schimbat cu totul parerea.![]()
,,Pe usa scria Femei....cand am intrat erau numai wc-uri ??"
..arata cat de mult apreciati acest forum ......,,cel mai bun forum din(R) romania pe domeniul numismatica ".......
-
flavius_vg

Am inteles mai de mult ca posteaza doar ca sa acumuleze puncte, sau poate chiar vrea sa invete.
E doar un elev, cred ca maxim clasa a VIII-a. fapt ce justifica semnatura lui cu wc-ul si femeile.
Daca asa este, si chiar vrea sa invete, bravo lui. Eu am inceput la 40 de ani.
Daca o face la misto, pierde prea mult timp pentru asta.
E doar un elev, cred ca maxim clasa a VIII-a. fapt ce justifica semnatura lui cu wc-ul si femeile.
Daca a ajuns in clasa a VIII-a se presupune ca ar trebui sa stie sa scrie corect romaneste.flavius_vg scrie:Am inteles mai de mult ca posteaza doar ca sa acumuleze puncte, sau poate chiar vrea sa invete.
Nu-i gaseste deloc locul potivit cretimei aleia.
-
PCH Adrian
- **

Colectionar Incepator
sunt clasa a VI si nu prea am prieteni in domeniul asta mai ales pt un pusti ca mine
Colectionar Incepator 
-
PCH Adrian
- **

Colectionar Incepator
Salut stiti cumva daca BNR v-a emite o noua moneda de 50 de bani cu valoare numismatica pe parcursul anului 2013

Colectionar Incepator