Vom vedea,abia la sfarsitul anului cand se v-a pune in vanzare Setul 2011
Se pare ca v-a fi un set interesant......

Setul contine si o medalie din argint; in acest moment argintul este cu aproximativ 30% mai scump decat acum un an (cam 32$ per uncie fata de cca 25$); eu zic sa ne bucuram cu nu a aparut setul cand argintul se tranzactiona cu 50$sorin70 scrie: si asta pentru doar o moneda in plus, care separat se vinde cu 10 lei.
Loc de depozitare are BNRul asa ca nu e nici o problema ca stau stocuri ,stocuri de monede comemorative nevandute....cartelcoserv scrie:Politica BNR in prvinta seturilor de monede si a emisiunilor comemorative mi se pare eronata din multe puncte de vedere.
La asa preturi,mai repede te lasi de numismatica,decat sa te apuci.
Valoarea metalul din set este pe undeva pana in 60 lei (1/2 uncie argint =~50 lei + restul).skortzy scrie:Setul contine si o medalie din argint; in acest moment argintul este cu aproximativ 30% mai scump decat acum un an (cam 32$ per uncie fata de cca 25$); eu zic sa ne bucuram cu nu a aparut setul cand argintul se tranzactiona cu 50$sorin70 scrie: si asta pentru doar o moneda in plus, care separat se vinde cu 10 lei.
Chiar si asa, adaugand diferenta de pret la medalia de argint de 10 lei si tot nu se justifica majorarea.skortzy scrie:Setul contine si o medalie din argint; in acest moment argintul este cu aproximativ 30% mai scump decat acum un an (cam 32$ per uncie fata de cca 25$); eu zic sa ne bucuram cu nu a aparut setul cand argintul se tranzactiona cu 50$sorin70 scrie: si asta pentru doar o moneda in plus, care separat se vinde cu 10 lei.