Emisiuni BNR in 2011
Pe pagina BNR, au pus doar foto la coperta 

http://coinsandliterature.blogspot.com/

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
-
Diana_doamna

-
Diana_doamna

Poza nu pot pune fiindca eu nu am aparat digital, dar va pot descrie setul. Contine sapte monede: 1 ban, 5 bani, 10 bani, 50 bani din cel simplu, obisnuit, pe care il primim cu totii ca rest la cumparaturi, Vlaicu si Mircea, desigur toate proof si toate cu anul 2011. Moneda de argint are reversul foarte simpatic, mie, cel putin, imi place. Pacat doar ca este atat de scump. Cu toate astea, astazi am prins cea mai mare coada la care am asteptat pana acum. Al patrulea domn in fata mea a cumparat doua sacose pline cu seturi si a durat mult fiindca nu aveau la ghiseu atat de multe, a trebuit sa mai aduca din tezaur, sau depozit sau ce-or avea ei acolo.
Fisicuri cu Vlaicu, gata, nu mai sunt, doar cu Mircea. Am intrebat daca or sa scoata la vanzare proof-uri cu Mircea si tanti de la ghiseu mi-a zis ca de-astea nu s-au facut si nici nu se vor face, doar cele 1.000 de exemplare puse in seturile de monetarie. In schimb, proof-uri cu Vlaicu mai sunt inca la vanzare, costa 10,19 lei.
Fisicuri cu Vlaicu, gata, nu mai sunt, doar cu Mircea. Am intrebat daca or sa scoata la vanzare proof-uri cu Mircea si tanti de la ghiseu mi-a zis ca de-astea nu s-au facut si nici nu se vor face, doar cele 1.000 de exemplare puse in seturile de monetarie. In schimb, proof-uri cu Vlaicu mai sunt inca la vanzare, costa 10,19 lei.
Multumim pentru precizari.Diana_doamna scrie:Poza nu pot pune fiindca eu nu am aparat digital, dar va pot descrie setul. Contine sapte monede: 1 ban, 5 bani, 10 bani, 50 bani din cel simplu, obisnuit, pe care il primim cu totii ca rest la cumparaturi, Vlaicu si Mircea, desigur toate proof si toate cu anul 2011. Moneda de argint are reversul foarte simpatic, mie, cel putin, imi place. Pacat doar ca este atat de scump. Cu toate astea, astazi am prins cea mai mare coada la care am asteptat pana acum. Al patrulea domn in fata mea a cumparat doua sacose pline cu seturi si a durat mult fiindca nu aveau la ghiseu atat de multe, a trebuit sa mai aduca din tezaur, sau depozit sau ce-or avea ei acolo.
Pai practic asta va face setul destul de dezirabil, avand in vedere ca va contine o singura moneda "comuna" de 50 de bani, restul de 50 bani 2011 design comun, 50 bani 2011 Vlaicu 2011 vor fi cu adevarat noutati
Sincer nu credeam sa fie coada si inca cu asa vanzare. Iata cum speculantii inca mai au vise de castig rapid ( sper sa nu le iasa afacerea .. )
Pecunia non olet.
Tot astazi, dar pe la ora 14:00, nu era nici o coada. De fapt n-am mai vazut nici un alt client.amonra scrie:Sincer nu credeam sa fie coada si inca cu asa vanzare. Iata cum speculantii inca mai au vise de castig rapid ( sper sa nu le iasa afacerea .. )
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
-
Diana_doamna

Diana_doamna scrie:Probabil pentru simplul motiv ca la ora 14 nu mai era program cu publicul. La BNR, ghiseul numismatic este deschis doar intre orele 8,30 si 12,00.
Tot ca fapt divers, setul meu are numarul #00056. Stie cineva daca se vand in vreo ordine anume?
Si tot ca fapt divers, pe site-ul BNR a mai aparut o poza a setului.
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
-
Diana_doamna

-
cartelcoserv