Asa e.claus scrie:mi se pare ca s-a mai vorbit de acea licitatie, daca nu ma insel. cand am vazut eu scria clar "copy", acum vad ca a disparut..
A mai fost vorba de acest fals pe pagina asta
Asa e.claus scrie:mi se pare ca s-a mai vorbit de acea licitatie, daca nu ma insel. cand am vazut eu scria clar "copy", acum vad ca a disparut..

Spune si vanzatorul:pysy1984 scrie:Parca pozele nu sunt de la aceasi moneda, nu vi se pare culoarea aversului mult diferita fata de cea a reversului.
se intampla uneori la normalizarea culorilor ca cele doua fete sa para de la monede diferite. Mai rar la scanare si mai des la fotografiere, ce-i drept.The obverse is in fact more like the colour of the reverse than the brown it appears to be.

Salut!Esti dispus sa vinzi falsul pe care il deti?Yu_L.Yan scrie:Falsul detinut de mine.roantichitati scrie:
Iuliene , la care din falsuri te refereai cand spuneai ca provine din zona Sucevei ...la al meu sau la al tau ?
Off topic: Cam greu de scos din colectie ceva ce intra in tematicamici_preturi scrie:Salut!Esti dispus sa vinzi falsul pe care il deti?Yu_L.Yan scrie: Falsul detinut de mine.

Parca reversul de aici:ovidiu^ scrie:Moneda de mai sus s-a vandut cu GBP 732,00 , aproximativ 850 de euro.