500 lei 1999 bimetal

Monede România, monede străine.

Moderatori: Deus, Comboloi

Cassius

Mesaj de Cassius »

Sunteti sigur ca in urma scandalului au fost dati afara, eu ma cam indoiesc. Ala care batea monede credeti ca facea asta de capul lui? Nu cred ca in institutia aia bati probe dupa cum te taie capul fara ca nimeni sa nu stie. Au stiut si cei mari dar poate au concediat si ei unul-doi de ochii lumii. Cine stie ce probe mai stau ascunse.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Cred. Probele sunt pt uzul intern al MS si BNR, iar faptul ca au iesit de acolo a provocat scandalul. Nu cred ca sunt multi care au acces la ele, iar colegul Yu_L.Yan a punctat bine.
Yu_L.Yan

Mesaj de Yu_L.Yan »

Cassius scrie:Sunteti sigur ca in urma scandalului au fost dati afara, eu ma cam indoiesc. Ala care batea monede credeti ca facea asta de capul lui? Nu cred ca in institutia aia bati probe dupa cum te taie capul fara ca nimeni sa nu stie. Au stiut si cei mari dar poate au concediat si ei unul-doi de ochii lumii. Cine stie ce probe mai stau ascunse.
Asa cum a declarat si Vlahul mai sus, nu pot sa fiu de acord cu dumneavoastra. Daca nu ma credeti pe cuvant, din partea mea nu este nici o problema. Dar sa stiti ca miscarile de personal nu au fost numai jos (de altfel nu acolo s-a pus accentul). Miscarea importanta a fost destul de sus.
Imagine
http://coinsandliterature.blogspot.com/
Imagine

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
Scrie răspuns