A iesit o moneda de aur la BNR

Monede România, monede străine.

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
maryyy

Mesaj de maryyy »

Da ! Se poate lua fara cutie !
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Si cat costa fara cutie?
maryyy

Mesaj de maryyy »

Costa 208,25 RON cu TVA. - fara cutie
florin232

Mesaj de florin232 »

Si cu cutie 248 de lei. Cam scump gramul de aur in ulitma vreme la BNR 8)
banivechi

Mesaj de banivechi »

florin232 scrie:Si cu cutie 248 de lei. Cam scump gramul de aur in ulitma vreme la BNR 8)
Pai trebuie sa fie scump... altfel devine ambalajul mai scump decit marfa... la 400.000 o cutie, ma gindesc sa ma apuc si eu de traforaj...
vladmario

Mesaj de vladmario »

Daca este cineva interesat de imaginile monedei de 10 lei Cucuteni-Baiceni, acestea sint afisate la adresa
http://www.geocities.com/romaniancoins/ ... uteni.html
dorelb

Mesaj de dorelb »

Nu este totusi o piesa foarte spectaculoasa. Despre pret... daca tinem cont ca pe plan mondial pretul aurului este in continua crestere de ceva timp gasim si explicatia pretului monedei nu si al cutiei care cred ca este exagerat de scumpa, dar poate ca arata deosebit.
sorin70

Mesaj de sorin70 »

Oameni buni , nu a sesizat nimeni ca BNR a schimbat pretul la aceasta moneda ?
Comunicatul care a aparut probabil vineri seara tarziu si pe care eu l-am printat sambata dimineata mentiona negru pe alb un pret de 113.01 lei + TVA asa cum a anuntat si fostul coleg Flocarino.
Ieri m-am uitat inca o data cand am vazut postul colegului maryyy si am vazut acelasi comunicat dar mentionand pretul de 175.00 lei + TVA :shock:
M-am uitat din nou pe foaia printata si scrie clar 113.01 + TVA.
Frumoasa crestere peste noapte de 33.58%. Sau au preferat sa rotunjeasca suma urata de 113.01 la una mai frumoasa de 175.00
Ce fac domnii de la BNR se joaca cu comunicatele si cu preturile dupa cum bate vantul ?
Macar un anunt din respect pentru clienti trebuia dat dar ei au preferat sa acopere greseala ca pisica . :oops: RUSINICA !!! ( a cata oara ?)
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

sorin70 scrie:Oameni buni , nu a sesizat nimeni ca BNR a schimbat pretul la aceasta moneda ?
Comunicatul care a aparut probabil vineri seara tarziu si pe care eu l-am printat sambata dimineata mentiona negru pe alb un pret de 113.01 lei + TVA asa cum a anuntat si fostul coleg Flocarino.
Ieri m-am uitat inca o data cand am vazut postul colegului maryyy si am vazut acelasi comunicat dar mentionand pretul de 175.00 lei + TVA :shock:
M-am uitat din nou pe foaia printata si scrie clar 113.01 + TVA.
Frumoasa crestere peste noapte de 33.58%. Sau au preferat sa rotunjeasca suma urata de 113.01 la una mai frumoasa de 175.00
Ce fac domnii de la BNR se joaca cu comunicatele si cu preturile dupa cum bate vantul ?
Macar un anunt din respect pentru clienti trebuia dat dar ei au preferat sa acopere greseala ca pisica . :oops: RUSINICA !!! ( a cata oara ?)
Ba am sesizat, mai ales ca am si cumparat-o :evil:
consult

Mesaj de consult »

Si eu am remarcat, tot avand o surpriza neplacuta la ghiseu si comparand ulterior cu comunicatul salvat pe calculator.
Eu am calculat procentele invers si am vazut ca pretul a crecut cu fix 55%. Am tras astfel concluzia ca cel care a conceput primul comunicat a uitat sa mai treaca adaosul BNR la pretul de realizare a monedelor si ce a primit BNR-ul pe factura a trecut si in comunicat. :)
De unde aflam si cat isi ia banca pentru aceste emisiuni. Bineinteles asta este o teorie personala...
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Unii au luat-o ca pe o actiune de dezinformare. :twisted: Sa nu o poata cumpara toti care venisera pt asta, ci doar cei care aveau si banii...
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

consult scrie:De unde aflam si cat isi ia banca pentru aceste emisiuni. Bineinteles asta este o teorie personala...
La asa ceva ma gandisem si eu :D
Alta explicatie nu pot gasi.
banivechi

Mesaj de banivechi »

Pe undeva imi pare rau ca e banat autorul acestui topic... ar fi avut un argument in plus la teoria conspiratiei...
Oare ce-ar fi zis daca s-ar fi oferit careva sa-i faca rost de o moneda, si sa-i spuna ca i-o vinde fara "adaus comercial", dar ca de fapt moneda costa aproape dublu fata de cei 113 lei cit stia el?
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Chiar asa.
saankarite

Mesaj de saankarite »

moneda e chiar urata! nu ma prea pasioneaza deloc monezile comemorative scoase de bnr, asa ca nu o sa plang dupa ea :twisted:
dar sunt curios de ce e asa greu sa puna si o poza la comunicatul oficial al lansarii unei noi emisiuni.. err
Scrie răspuns