Atit timp cit nu exista publicatii, si atita timp cit nu se incaseaza bani de la multi membri nici nu vor fi. ANA (American Numismatic Association) e in miezul unui mare scandal acum, de exemplu, au pierderi de milioane de dolari, desi se pare ca este SINGURA asociatie non-profit sustinuta de statul american, in afara de Crucea Rosie. Acolo se pare ca e altceva la mijloc, si situatia aceasta e doar in anul acesta fiscal. Americanii au avut un boom al inscrierilor in ANA dupa aparitia State Quarterilor, ceea ce a dus si la cresterea veniturilor societatii, deci eu zic ca ar fi un bun model de urmat: aparitia unor monede frumoase, cu incarcatura istorica sau culturala, care sa trezeasca hobby-ul in romanul mediu, si alimentarea acestui hobby regulat (anual sau chiar mai des) dar cu monede de valoare mica si diversitate mare.vlahul scrie:si " nu avem fonduri", replica care mi se pare impamantenita de foarte multi ani.
Cu 100 noi membri in SNR nu se poate face nimic, dar cu citeva mii de noi entuziasti eu zic ca se schimba situatia, si apar si fondurile.
Pe de alta parte ma bucur tare mult ca va exprimati parerile...