demers catre okazii.ro
-
roantichitati

Prin raspunsul dumneavaotra va abateti de la subiectul discutiei .Nimeni nu v-a negat dreptul la opinie, din contra ,dar acest drept nu este mai mare sau mai mic decat al celorlalti dintre noi DOAR pentru ca aveti "vechime".Dumneavoastra prin afirmatia "daca cineva de la okazii ar fi intrebat macar pe cativa din cei cu vechime pe site,ar fi iesit ceva mai bun " ati prejudiciat dreptul la opinie altor persoane , presoane care au calitatile si meritul de a da o opinie obiectiva ,si asta nu din perspectiva faptului ca "au vechime " sau "experienta " ci in primul rand pentru ca se pricep si in al doilea rand pentru ca au demonstrat ca sunt interesati de ceea ce se intampla acolo (printre care consider ca va numarati si dumneavastra).Sunt insa persoane cu "vechime pe site " si "experienta" care in afara de faptul ca nu-i intereseaza nici nu stiu cu ce se mananca numismatica .In al doilea rand afirmatia dumneavoastra "schimbati "vechime" cu "experienta pe site" sau orice termen asemanator.se pare ca exista persoane care se inflameaza la utilizarea acestui termen" nu mi se pare a fi deloc una ortodoxa ci una rautacioasa .Sunt un adept al polemicii si nu am sentimente reminiscente in urma unei dispute , dar consider ca aceasta trebuie sa se desfasoare in termeni onorabili .Numai bine !
-
cartelcoserv

v-am spus si va repet.
faceti o confuzie.okazii.ro nu este un site de numismatica,ci un site de cumparari-vanzari.deci,daca schimbarile respective imbunatatesc acest proces,este in regula.daca insa fac procesul mai greu,atunci nu este ok.
deocamdata,cel putin din punctul meu de vedere,ca urmare a schimbarilor efectuate,s-a creeat o brambureala.brambureala care ar fi putut fi evitata daca cei de la okazii ar fi stat un pic sa judece la rece cum trebuie efectuata schimbarea.sau daca ar fi intrebat.asupra modalitatii de intrebare (mailuri directe,sondaj de opinie sau altele) ramane de discutat.
cat despre prejudiaciatul dreptului la opinie,nu cred ca pina acum m-am dovedit refractar la asa ceva.atat doar ca nu am sa dau niciodata dreptate cuiva daca eu consider ca nu are.
faceti o confuzie.okazii.ro nu este un site de numismatica,ci un site de cumparari-vanzari.deci,daca schimbarile respective imbunatatesc acest proces,este in regula.daca insa fac procesul mai greu,atunci nu este ok.
deocamdata,cel putin din punctul meu de vedere,ca urmare a schimbarilor efectuate,s-a creeat o brambureala.brambureala care ar fi putut fi evitata daca cei de la okazii ar fi stat un pic sa judece la rece cum trebuie efectuata schimbarea.sau daca ar fi intrebat.asupra modalitatii de intrebare (mailuri directe,sondaj de opinie sau altele) ramane de discutat.
cat despre prejudiaciatul dreptului la opinie,nu cred ca pina acum m-am dovedit refractar la asa ceva.atat doar ca nu am sa dau niciodata dreptate cuiva daca eu consider ca nu are.
-
roantichitati

Eu mi-am spus parerea si nu am lansat-o ca un verdict de adevar asa cum faceti dumneavoastra ,presupun ca asa este corect.Oricum aceasta discutie nu cred ca isi mai are rostul , continuarea ei poate cadea in penibil .Referitor la brambureala , sunt de acord insa aceasta stare s-a creeat din pacate se poate vedea de doar 2-3 utilizatori cu "vechime" si "experienta pe site" inscriind zeci-sute de licitatii intr-o sectiune
in care nu-si aveau corespondent .Personal am contactat pe forum respectivele persoane iar unele dintre ele mi-au raspuns dandu-mi o explicatie cat se poate de pertinenta , licitatiile respective au fost repuse automat , iar la urmatoarea postare acestia si le vor muta in sectiunea corespunzatoare , cu o actiune de conertata venita din partea noastra a tuturor putem atentiona eventualii "rebeli" si ordona sectiunile formate , eu unul o fac ...dar singur nu stiu cat succes pot avea, oricum pana acum semnalele sunt pozitive . Numai bine !
in care nu-si aveau corespondent .Personal am contactat pe forum respectivele persoane iar unele dintre ele mi-au raspuns dandu-mi o explicatie cat se poate de pertinenta , licitatiile respective au fost repuse automat , iar la urmatoarea postare acestia si le vor muta in sectiunea corespunzatoare , cu o actiune de conertata venita din partea noastra a tuturor putem atentiona eventualii "rebeli" si ordona sectiunile formate , eu unul o fac ...dar singur nu stiu cat succes pot avea, oricum pana acum semnalele sunt pozitive . Numai bine !
-
cartelcoserv

roantichitati scrie:Eu mi-am spus parerea si nu am lansat-o ca un verdict de adevar asa cum faceti dumneavoastra ,presupun ca asa este corect.Oricum aceasta discutie nu cred ca isi mai are rostul , continuarea ei poate cadea in penibil .Referitor la brambureala , sunt de acord insa aceasta stare s-a creeat din pacate se poate vedea de doar 2-3 utilizatori cu "vechime" si "experienta pe site" inscriind zeci-sute de licitatii intr-o sectiune
ramanem la intrebarea "de ce trebuie sa mutam 900 monede ca sa ramana 100 pe loc?"
dumneavoastra nu realizati poate ce munca este sa muti 100 de monede dintr-un loc intr-altul (cu descriere,poze si asa mai departe).
-
roantichitati

Cred ca aceasta intrebare nu imi este adresata mie ?! nu vad legatura ,eu nu am nici o legatura in modul CUM a fost ea realizata schimbarea ,intrebarea trebuie adresata celor de la okazii , eu sunt ferm convins ca aceasta schimbare trebuia sa se faca altfel , asa cum probanil ar fi facut-o 99,99 % din cei ce ar fi analizat putin situatia ,formand cele doua noi sectiuni in care sa se introduca ulterior monedele/bancnotele romanasti , dar se pare ca ei nu au gandit asa , nu stiu din ce ratiuni ...din acest punct de vedere sunt de acord ca este o gresala , asta nu inseamna in nici un caz ca noua structura nu e mai buna decat cea veche iar faptul ca ei au fost receptivi la respectivul demers cred eu ca este un lucru BUN !!!
-
cartelcoserv

deci,pina la urma,ajungem la o concluzie comuna.

daca ar fi analizat un pic inainte (sau ar fi incercat sa intrebe,nu conteaza cum si pe cine) ,ar fi iesit un lucru mult mai bun.
nu am negat niciodata oportunitatea acestor noi rubrici.am cruiticat DOAR modul in care a fost realizata schimbarea.
ideea este ca nici acum nu este tarziu sa se corecteze ce s-a gresit.
daca ar fi analizat un pic inainte (sau ar fi incercat sa intrebe,nu conteaza cum si pe cine) ,ar fi iesit un lucru mult mai bun.
nu am negat niciodata oportunitatea acestor noi rubrici.am cruiticat DOAR modul in care a fost realizata schimbarea.
ideea este ca nici acum nu este tarziu sa se corecteze ce s-a gresit.
-
cartelcoserv

-
cartelcoserv

ma ajutati dumneavoastra sa repun 800 de monede?atatea mi-au fost trecute prin "bunavointa" celor de la okazii din capitolul monede moderne in capitolul monede moderne romania.vlahul scrie:Pai daca suntem de acord cu o asemenea initiativa facem si un efort pentru a o respecta. Apoi se poate opera asupra repunerii automate...
ce am putut face este sa pun toate monedele noi in categoria corecta,urmand ca celelalte sa se trieze in timp ,prin vanzare,urmand ca in momentul in care vor ramane suficient de putine,sa le mut si pe acelea.
-
cartelcoserv

-
roantichitati

Domnule Cartelcoserv problemele dumneavoastra legate de administrarea licitatiilor sunt de natura personala si este treaba dumneavoastra cum vi le rezolvati ,acest lucru nu va da dreptul de a ne obliga pe noi ceilalti sa innotam prin marea dumneavoatra de monede doar pentru ca dumneavoastra nu va faceti timp pentru a le muta in sectiunea potrivita .Am luat legatura cu un utilizator de pe okazii care are un numar foarte mare de monede in sectiunea Romania si s-a dovedit destul de intelegator si foarte politicos .Si-a mutat deja o parte din monede acolo unde le e locul .Ma astept la o astfel de atitudine si din partea dumneavoastra care dealtfel sustineati ca sunteti unul din partizanii luptei impotriva bramburelii de pe ocazii dar care constat cu stupoare ca sunteti unul care o intretine….din 1400 de monede din sectiune 800 sunt ale dumneavoastra si continuati sa le repostati !!!???. Va rog aratati respect fata de noi ceilalti utilizatori si mutati-va monedele in sectiunea care le e dedicata !
-
cartelcoserv

asa cum bine ati spus,administrarea licitatiilor mele este o problema de natura personala .cand si cum am sa le mut e problema mea,nu a dumneavoastra.daca navigarea vi se pare grea,puteti renunta,nu este nici o problema.nu va obliga nimeni sa o faceti.eu astept sa se mute categoria respectiva acolo unde ii este locul.