demers catre okazii.ro
-
roantichitati

“Nu-ti mai spala domnule boii acolo unde altii isi curata rufele !” Atata timp cat sectiunea respectiva e destinata MONEDELOR ROMANESTI si dumneata postezi kilograme de maruntisuri staine din toate cotloanele lumii nu e numai problema mea ci a tuturor celor ce navigheaza si care doresc sa cumpere o moneda romaneasca iar
dumneata ii stanjenesti cu licitatiile dumitale . Aceasta atitudine trufasa
a dumitale este o lipsa de respect fata de toti utilizatorii portalului de numismatica si fata de majoritatea utilizatorilor acestui site care si-au exprimat parerea pentru curatarea respectivelor sectiuni . Respectati regulile site`ului asa cum o facem si noi ceilalti !
dumneata ii stanjenesti cu licitatiile dumitale . Aceasta atitudine trufasa
a dumitale este o lipsa de respect fata de toti utilizatorii portalului de numismatica si fata de majoritatea utilizatorilor acestui site care si-au exprimat parerea pentru curatarea respectivelor sectiuni . Respectati regulile site`ului asa cum o facem si noi ceilalti !
- saankarite

Ar mai fi o problema de semnalat celor de la okazii.ro
Eu le-am scris, insa nu am primit nici un semn, poate aveti mai multa trecere. E vorba de modulul de cautare avansata. Aici nu apar trecute noile categorii din sectiunea numismatica: bancnote romanesti/bancnote straine, respectiv monezi moderne Romania/monezi moderne straine.
In lista de cautare apar doar bancnote, respectiv monezi moderne. Astfel, rezultatele cautarilor sunt de multe ori eronate. Daca vreau sa caut ceva, prefer sa caut in toata sectiunea numismatica!
Eu le-am scris, insa nu am primit nici un semn, poate aveti mai multa trecere. E vorba de modulul de cautare avansata. Aici nu apar trecute noile categorii din sectiunea numismatica: bancnote romanesti/bancnote straine, respectiv monezi moderne Romania/monezi moderne straine.
In lista de cautare apar doar bancnote, respectiv monezi moderne. Astfel, rezultatele cautarilor sunt de multe ori eronate. Daca vreau sa caut ceva, prefer sa caut in toata sectiunea numismatica!
Acum au servicii noi. Iata ce mail am primit:
''Salut ,
Iti multumim ca ai utilizat site-ul OKazii.ro si te incurajam intr-o colaborare viitoare. Conform Politicii de Listare a site-ului OKazii.ro este interzis sa introduci in mesajele tale din forum sau in descrierea articolelor tale, datele personale, indiferent de forma sub care le scrii (adrese de e-mail, link-uri spre situri personale sau spre situri de unde aceste date pot fi aflate ). De asemenea este interzis sa introduci acelasi articol de mai multe ori.
Te rugam ca pe viitor sa respecti "Termenii si Conditiile noastre", lucru pentru care iti multumim anticipat.
In cazul in care incalci "Termenii si Conditiile noastre":
1.Emitem un avertisment daca esti la prima incalcare a regulamentului 2. Iti suspendam contul temporar pentru 7 de zile daca esti la a doua incalcare 3. Iti anulam calitatea de membru si sa iti refuzam serviciile noastre daca ai incalcat regulamentele de trei ori.
Multumim pentru intelegere,
Serviciul Asistenta Clienti ''
''Salut ,
Iti multumim ca ai utilizat site-ul OKazii.ro si te incurajam intr-o colaborare viitoare. Conform Politicii de Listare a site-ului OKazii.ro este interzis sa introduci in mesajele tale din forum sau in descrierea articolelor tale, datele personale, indiferent de forma sub care le scrii (adrese de e-mail, link-uri spre situri personale sau spre situri de unde aceste date pot fi aflate ). De asemenea este interzis sa introduci acelasi articol de mai multe ori.
Te rugam ca pe viitor sa respecti "Termenii si Conditiile noastre", lucru pentru care iti multumim anticipat.
1.Emitem un avertisment daca esti la prima incalcare a regulamentului 2. Iti suspendam contul temporar pentru 7 de zile daca esti la a doua incalcare 3. Iti anulam calitatea de membru si sa iti refuzam serviciile noastre daca ai incalcat regulamentele de trei ori.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Eu am vazut in ultimul timp o multime de adrese de e-mail si linkuri afisate in diverse licitatii de pe okazii, eram convins ca nu mai e interzis 
Ultima oară modificat 10 Ian 2007, 08:02 de către PRONUMISMATICA, modificat 1 dată în total.
- saankarite

-
cartelcoserv

PRIMIT AZI MAIL DE LA OKAZII.interzis a se pune aceeasi licitatie de doua ori bla bla blavlahul scrie:Acum au servicii noi. Iata ce mail am primit:
''Salut ,
problema mea este cum le explic ca bancnoda de 1000 lei 1998 un c filigran rar nu e uan si aceeasi cu bancnota de 1000 lei 1998 unc filigran mic?
Stai linistit ca si eu am primit avertisment de genul asta. Am pus licitatiile cu catalaloage in toate sectiunile si nu le-a convenit. Sa platesc pentru licitatie speciala, mi-au zis ei. Sa puna sectiune de "Accesorii numismatice", spun eu.cartelcoserv scrie:PRIMIT AZI MAIL DE LA OKAZII.interzis a se pune aceeasi licitatie de doua ori bla bla blavlahul scrie:Acum au servicii noi. Iata ce mail am primit:
''Salut ,
problema mea este cum le explic ca bancnoda de 1000 lei 1998 un c filigran rar nu e uan si aceeasi cu bancnota de 1000 lei 1998 unc filigran mic?
)
Chestia cu interzicerea de date personale pe forum e mai veche.
Oricum, stai linistiti vlahule, ca nu raspund baietii la e-mail-uri. Mi-a licitat dl. ava 72, desi il suspendasem cu 2 luni inainte. Le-am scris la okazii, n-au raspuns. M-am sacait si le-am trimis cate un mesaj in fiecare zi, cerand explicatii pentru ce se intamplase.
Vestea buna ca acum primesc licitatiile noi care le vreau, dupa ce in ultimul an am primit licitatiile noi cu medalii
Din pacate, au inceput sa ia in considerare doar pe cei care platesc pentru licitatiile speciale. Restul merge din inertie pana se prabuseste.
Daca tot vor sa fie ca e-bay-ul, atunci sa incaseze si ei comision, dar sa si zbarnaie la capitolul Customer Suport.
Atunci cred ca avem motive sa trimitem OPC-ul in control
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Se pare ca si-a revenit. Dar nu in conditii mai bune....Ca veni vorba de mailuri, eu am vrut sa-mi schimb adresa de mail (cea initiala are mari intarzieri) si mi-au trimis codul de confirmare pe cea veche
care oricum nu mai livreaza (se pare) mailurile lor. Le-am semnalat si nici un raspuns. Ar trebui sa ne mutam cu arme si bagaje...dar unde?
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Au peste 100.000 de useri. Au probleme cu administrarea bazei de date, pica serverele. Asa-i cu toate site-urile cand devin prea mari. Ei s-au dezvoltat mult pentru a se administra mai bine, dar se pare ca nu destul. Asta-i a "n" oara cand pica in ultima jumatate de an.Aldor scrie:Mda, si-a revenit cat-decat, dar vad ca mai sunt tot felul de probleme. Ma gandesc ca cineva le-o fi spart sistemul aseara.