Publicatii numismatice
- BAIDA DORU

Re: Revista SUA despre monede cu erori
Foarte interesante numerele respective. Multumimconsult scrie:Stimulat de discutia de pe forum despre erori si variante la monedele de 5 lei, am facut o mica cercetare pe internet pe tema monedelor cu erori. Am gasit o revista interesanta care poate fi descarcata gratuit.
http://minterrornews.com/
Revista se concentreaza desigur pe monedele american, dar sunt multe imagini spectaculoase si articole interesante.
Intr-unul din numere - editia speciala pe 2006 parca - sunt cateva cuvine si despre niste monede de pe la noi.
Nici acolo nu mi sa parut ca vrun topic ar face obiectul articolului si nici nu am vrut sa incep unul nou pentru atatsorin70 scrie:La Off topic - Colectibile si discutii diverseMihai Caracotea scrie:Nu e in topic, dar nu stiam unde sa il pun![]()
Mihai
Interesant da' cam superficial.
Fanatismul asiatic fara limite .....
Ma gandesc ce s-ar fi scris daca se organiza o expozitie cu copii din Hitlerjugend .
Iar ma gandesc ca noi nici nu ami avem voie sa pomenim de Antonescu dar sa mai facem si o expozitie de fotografii.
Dar cred ca deviem topicul desi ar fi o dezbatere interesanta.
Fanatismul asiatic fara limite .....
Ma gandesc ce s-ar fi scris daca se organiza o expozitie cu copii din Hitlerjugend .
Iar ma gandesc ca noi nici nu ami avem voie sa pomenim de Antonescu dar sa mai facem si o expozitie de fotografii.
Dar cred ca deviem topicul desi ar fi o dezbatere interesanta.
Textul era pentru profani, stirea in sine era interesanta - o expozitie despre o tagma atata timp blamata, mai ales pe plan international.Reiau si eu intrebarea retorica pusa de dumneavoastra, pe cand o expozitie despre Antonescu si la noi.Si legat de subiecte blamate, am vazut mai demult la Discovery, un documentar realizat foarte echilibrat despre trupele combatante waffen SS, care a aratat ca istoria adevarata nu se rezuma doar la propaganda
.
Mihai
Ma mira foarte tare caci Discovery , in opinia mea , e aservit cu trup si suflet SUA si UK ( un fel de Vocea Americii )Mihai Caracotea scrie:Textul era pentru profani, stirea in sine era interesanta - o expozitie despre o tagma atata timp blamata, mai ales pe plan international.Reiau si eu intrebarea retorica pusa de dumneavoastra, pe cand o expozitie despre Antonescu si la noi.Si legat de subiecte blamate, am vazut mai demult la Discovery, un documentar realizat foarte echilibrat despre trupele combatante waffen SS, care a aratat ca istoria adevarata nu se rezuma doar la propaganda.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Perfect de acord.Iar ciclul de emisiuni in care a aparut si episodul despre waffwn SS este "GLADIATORS OF WORLD WAR 2", care prezinta cele mai curajoase trupe din ambele tabere care au luptat in ww2.Aldor scrie:Eu am urmarit si urmaresc intotdeauna cu plecere emisiunile de pe discovery legate de ww2. Majoritatea mi se par cat se poate de obiective.
Mihai
-
Exodus
Excelent episod.Mihai Caracotea scrie:DVD-ul:
http://dvd.ciao.co.uk/Gladiators_Of_Wor ... D__5911868