Publicatii numismatice

Monede România, monede străine.

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
BAIDA DORU

Mesaj de BAIDA DORU »

am tastat din greseala "cartografie" in loc de cartofilie,stiu doar ca au trecut de nr 100 si ca nu apare lunar.
sorin70

Mesaj de sorin70 »

Apare cam trimestrial.
Ultimul numar pe care-l am eu este 102 si vroiam sa stiu daca a mai aparut vreunul de atunci.
vlahul
moderator
moderator

Re: Revista SUA despre monede cu erori

Mesaj de vlahul »

consult scrie:Stimulat de discutia de pe forum despre erori si variante la monedele de 5 lei, am facut o mica cercetare pe internet pe tema monedelor cu erori. Am gasit o revista interesanta care poate fi descarcata gratuit.
http://minterrornews.com/
Revista se concentreaza desigur pe monedele american, dar sunt multe imagini spectaculoase si articole interesante.
Intr-unul din numere - editia speciala pe 2006 parca - sunt cateva cuvine si despre niste monede de pe la noi.
Foarte interesante numerele respective. Multumim ;)
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Nu e in topic, dar nu stiam unde sa il pun :roll:
http://www.adevarul.ro/articole/muzeul- ... aze/303192
Mihai
sorin70

Mesaj de sorin70 »

Mihai Caracotea scrie:Nu e in topic, dar nu stiam unde sa il pun :roll:
La Off topic - Colectibile si discutii diverse :D
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

sorin70 scrie:
Mihai Caracotea scrie:Nu e in topic, dar nu stiam unde sa il pun :roll:
La Off topic - Colectibile si discutii diverse :D
Nici acolo nu mi sa parut ca vrun topic ar face obiectul articolului si nici nu am vrut sa incep unul nou pentru atat :D .Important ramane faptul daca vi sa parut interesant :D .
Mihai
sorin70

Mesaj de sorin70 »

Interesant da' cam superficial.
Fanatismul asiatic fara limite .....
Ma gandesc ce s-ar fi scris daca se organiza o expozitie cu copii din Hitlerjugend .
Iar ma gandesc ca noi nici nu ami avem voie sa pomenim de Antonescu dar sa mai facem si o expozitie de fotografii.
Dar cred ca deviem topicul desi ar fi o dezbatere interesanta.
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Textul era pentru profani, stirea in sine era interesanta - o expozitie despre o tagma atata timp blamata, mai ales pe plan international.Reiau si eu intrebarea retorica pusa de dumneavoastra, pe cand o expozitie despre Antonescu si la noi.Si legat de subiecte blamate, am vazut mai demult la Discovery, un documentar realizat foarte echilibrat despre trupele combatante waffen SS, care a aratat ca istoria adevarata nu se rezuma doar la propaganda :wink: .
Mihai
sorin70

Mesaj de sorin70 »

Mihai Caracotea scrie:Textul era pentru profani, stirea in sine era interesanta - o expozitie despre o tagma atata timp blamata, mai ales pe plan international.Reiau si eu intrebarea retorica pusa de dumneavoastra, pe cand o expozitie despre Antonescu si la noi.Si legat de subiecte blamate, am vazut mai demult la Discovery, un documentar realizat foarte echilibrat despre trupele combatante waffen SS, care a aratat ca istoria adevarata nu se rezuma doar la propaganda :wink: .
Ma mira foarte tare caci Discovery , in opinia mea , e aservit cu trup si suflet SUA si UK ( un fel de Vocea Americii ) :shock:
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Eu am urmarit si urmaresc intotdeauna cu plecere emisiunile de pe discovery legate de ww2. Majoritatea mi se par cat se poate de obiective.
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Aldor scrie:Eu am urmarit si urmaresc intotdeauna cu plecere emisiunile de pe discovery legate de ww2. Majoritatea mi se par cat se poate de obiective.
Perfect de acord.Iar ciclul de emisiuni in care a aparut si episodul despre waffwn SS este "GLADIATORS OF WORLD WAR 2", care prezinta cele mai curajoase trupe din ambele tabere care au luptat in ww2.
Mihai
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Mihai
Exodus

Mesaj de Exodus »

Excelent episod. :wink:
sorin70

Mesaj de sorin70 »

Stie cineva daca a aparut sau daca mai apare vreun numar din Buletinul SNR ?
Ultimul il am pe cel din 2003 ( aparut parca in 2004 ).
dorelb

Mesaj de dorelb »

trebuia sa apara pe la sfarsitul anului trecut. materialele cica erau pregatite dar...nu cred ca a aparut nii macar in acest an. poate colegii din bucuresti ne pot da mai multe info
Scrie răspuns