Krause - monezi romania 2005

Monede România, monede străine.

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
saankarite

Krause - monezi romania 2005

Mesaj de saankarite »

Recent am descoperit site-ul http://numismaster.com/ unde poti gasi cateva informatii generale despre majoritatea monezilor. Site-ul are la baza cataloagele Krause.
In cazul Romaniei, la monezile moderne apar cateva neclaritati.
Astfel, 1 ban 2005 apare ca moneda din oţel placat cu alamă (KM#198), dar si ca otel placat cu cupru (KM#189).
La celelalte monezi, apar de asemenea 2 numere de catalog (5 bani - KM#190/199; 10 bani KM#191/200; 50 bani KM#192/201).

Monezi romania 2005 - numismaster.com
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Ati putut consulta in vreun fel acest site? Vad ca totul e contra cost. In acest caz este absolut inutil linkul. Pe bani puteam avea acces la Krause an de an :D
saankarite

Mesaj de saankarite »

nu mi-am dat seama ca link-ul postat de mine nu poate fi accesat decat daca ai un cont.
Creearea unui cont e gratis, si tot gratis sunt informatiile uzuale despre monezi: imagine, an aparitie, KM, material, greutate, etc.
Se platesc informatiile detaliate, cotatiile de catalog, preturi, etc.
Mie mi se pare util deoarece poti sa iti faci macar o idee despre o anumita moneda, daca nu ai un catalog normal la indemana.

:D
DuMy yo

Mesaj de DuMy yo »

Da, am incercat si eu site-ul si mi se pare totul ok, mi-am facut si cont :). Chiar am cautat cateva monede cu "Find my coin". Ramane sa il descopar intru totul :lol:.
Scrie răspuns