Va aparea un set dedicat poetului latin Publius Ovidius Naso, de la a carui exilare la Tomis se implinesc in acest an doua milenii.
De data aceasta vor fi 1750 de monede (250 de aur - 100 lei; 500 de argint - 5 lei si 1000 de tombac - 1 leu). Vor aparea incepand cu 3 martie Nici acum nu apar preturi...
skortzy scrie:Va aparea un set dedicat poetului latin Publius Ovidius Naso, de la a carui exilare la Tomis se implinesc in acest an doua milenii.
De data aceasta vor fi 1750 de monede (250 de aur - 100 lei; 500 de argint - 5 lei si 1000 de tombac - 1 leu). Vor aparea incepand cu 3 martie Nici acum nu apar preturi...
as fii interesat de un de 1 leu..dar in constanta nu au sediu
Tanatos2912 scrie:Daca o sa fie la fel de "frumoase" ca cele cu Eliade, renunt.
dupa ce le-am luat pe toate pana in 2006 de argint si cateva de aur si eu am renutat...de la primul set cu tiraj 35 de bucati...pe care il am in probe...dar asta la tiraj 1000 as vrea sa o am mai ales ca are un subiect legat de constanta...dar daca o sa creasca pretul din prima zi poate ma las din nou
Macar sa fie frumos realizate cat sa placa ochiului, atunci ar merita investitia. Cat de valoarea sentimentala... va inteleg, de aceea am luat si eu anul trecut 1 si 5 lei cu Eliade.
sunt curios la monede de 1 leu daca sunt 1000 de bucati, cate o sa vina la BNR Iasi ,tot 4-5 bucati,sau mai mult,si bineinteles de pret aproximativ tot 50-60 de ron?
Astfel de monede romanesti nu mai au mare cautare... Independenta Romaniei este disponibila pe okazii, Racovita la fel... si nu vad pe nimeni interesat de ele...