o noua moneda scoasa de BNR

Monede România, monede străine.

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
skortzy

Mesaj de skortzy »

Deja nu se mai aniverseaza nimic ;)
nici macar ceva de genul 635 de ani de la ceva ;)
banivechi

Mesaj de banivechi »

Chiar acum o luna venind de la Sibiu prin Hateg m-am abatut 5 km din drum pina la Densus tocmai ca sa vad aceasta biserica. Trebuie sa recunosc ca este o minunatie, mai ales in amurg. Am in memoria telefonului citeva poze, o sa incerc sa le urc...
Sper ca moneda sa redea macar in parte frumusetea atipica a acestei biserici unice in Romania.
Exodus

Mesaj de Exodus »

Buna Ziua Domnule Skortzy, din cite vad aveti contacte bune la succursala BNR din Cluj. Credeti ca ati putea sa-mi rezervati si mie o moneda. Cu conditia daca este posibil, binenteles. Asi aprecia un raspuns. Va multumesc, Laurentiu.
skortzy

Mesaj de skortzy »

Nu sunt in relatii bune... Primesc monede daca mai raman. Au acolo o lista si eu sunt pe o anumita pozitie (nu stiu care). Daca am noroc, se ajunge si la mine... Nu imi dau mai mult de o moneda aproape niciodata :( Doar la cea cu Universitatea Bucuresti am reusit sa iau doua (la un interval de timp de trei luni intre achizitii).

De obicei, daca tirajul este de 500 de exemplare, primesc si eu :) Daca este mai mic, nu primesc...
vladmario

Mesaj de vladmario »

Am capatat imaginile monedei cu biserica de la Densus. Nu sint foarte bune, dar pot fi vazute la adresa

http://www.geocities.com/romaniancoins/ ... ensus.html
Exodus

Mesaj de Exodus »

Intr-adevar este foarte frumoasa: si moneda si biserica!
Ramine de vazut cum se poate achizitiona moneda. Vad ca persoana care a oferit imaginile pe RomanianCoins pentru ultimele 2 monede cu biserici: Ieud si Densus, doreste sa ramina anonima. :(
Scrie răspuns