Emisiune filatelica monede 22.02.2006

Monede România, monede străine.

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
KARAMIHAI

Emisiune filatelica monede 22.02.2006

Mesaj de KARAMIHAI »

In primul rand vreau sa imi exprim toata admiratia pentru site-ul Romfilatelia care ar trebui sa fie un model pentru toate institutiile statului similare acesteia, cat si pentru asociatiile de colectionari , iar in al doilea rand sa va atrag atentia asupra emisiunii filatelice (aparitie 22.02.2006) prezentate in link-ul de mai jos :
http://www.romfilatelia.ro/marci/colect ... &Year=2006
Mihai
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Intr-adevar excelent site. Decent, rapid si informativ. Au cheltuit cu chibzuinta fondurile :D
dorelb

Mesaj de dorelb »

frumoasa serie. am vazut ca au si plicuri cu tematica numismatica. intradevar site-ul arata excelent. pacat ca nu poti,inca, comanda online.
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Avand si filatelia ca pasiune "secundara", frecventez un magazin filatelic care mi-e la indemana, pe Calea Mosilor (si eu ca si alt amic de pe forum am probleme cu incadrarea in timp, programul magazinului fiind pana la ora 18.00 :D ) si pot sa spun ca seriile filatelice din ultima vreme sunt reusite, si foarte important, la preturi decente.Si nu in ultimul rand, o nota buna pentru doamna care deserveste magazinul (profesionalism si chiar pasiune! - lucru cu adevarat rar in ziua de azi).
Mihai
Scrie răspuns