Emisiune BNR Sibiu Capitala Culturala Europeana

Monede România, monede străine.

Moderatori: Deus, Comboloi

consult

Emisiune BNR Sibiu Capitala Culturala Europeana

Mesaj de consult »

Pentru cei care (mai) sunt interesati, mentionez lansarea unei noi emisiuni BNR luni 11 decembrie.
Alex
moderator
moderator

Mesaj de Alex »

Moneda a fost deja anuntata pe forum, dar intr-un topic cu un titlu care nu o identifica in mod explicit: O noua moneda de 5 lei.
consult

Mesaj de consult »

Corect! Sarisem peste discutia respectiva :)
Exodus

Mesaj de Exodus »

Se mai intimpla :)
Cum am zis si in acel topic....ramine sa reusim sa punem mina pe una.
Alex
moderator
moderator

Mesaj de Alex »

Am mai spus ca eu cred ca ar fi o idee buna sa dam titluri relevante topicelor pe care le deschidem pentru a fi mai usor de identificat printre celelalte de pe forum. Altfel riscam sa ajungem in situatia sa nu putem (re)gasi usor o discutie care ne intereseaza.
consult

Mesaj de consult »

Nu cred sa fie chiar asa mare bataie pe ele... Eu nu voi reusi sa merg la banca luni dar poate s-or mai gasi si in alta zi.
Exodus

Mesaj de Exodus »

Credeti-ma, ca se vor vinde repede, ca toate celelalte. Stim toti de aici ca sint anuntate 500 de bucati dar la chioscul bancii ajung...250 bucati......se mai ''pierd'' pe drum, de la monetarie la banca :lol:
consult

Mesaj de consult »

Posibil. Adevarul este ca nici nu ma mai stresez foarte tare din cauza lor... In ultima vreme nu prea ma mai pasioneaza acest tip de monede.
Ma gandesc ca mie imi lipseste din colectie un 5 lei 1906, iar in loc sa dau banii pe un 5 lei 2006 as putea sa-mi completez colectia cu o moneda "reala".
Pe de cealalta parte, moneda asta pare sa fie emisa cu o ocazie mai concreta si mai justificata. Desi cred ca ar fi fost de dorit sa apara chiar in anul 2007.
Exodus

Mesaj de Exodus »

Si cind esti si Ardelean.....esti si mai mult atras de ea :)
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Alex scrie:Am mai spus ca eu cred ca ar fi o idee buna sa dam titluri relevante topicelor pe care le deschidem pentru a fi mai usor de identificat printre celelalte de pe forum. Altfel riscam sa ajungem in situatia sa nu putem (re)gasi usor o discutie care ne intereseaza.
Extrem de adevarat :!:
Exodus scrie:Credeti-ma, ca se vor vinde repede, ca toate celelalte. Stim toti de aici ca sint anuntate 500 de bucati dar la chioscul bancii ajung...250 bucati......se mai ''pierd'' pe drum, de la monetarie la banca :lol:
Sub 200...
Exodus

Mesaj de Exodus »

Cam asa......200 bucati......chiar si numarul ala tras de par :cry:
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Exodus scrie:Cam asa......200 bucati......chiar si numarul ala tras de par :cry:
Da pentru-ca nu cred sa fie mai mult de 100, ca trebuie sa ajunga si la Sibiu monede cu Sibiul, nu :?:
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Alex scrie:Am mai spus ca eu cred ca ar fi o idee buna sa dam titluri relevante topicelor pe care le deschidem pentru a fi mai usor de identificat printre celelalte de pe forum. Altfel riscam sa ajungem in situatia sa nu putem (re)gasi usor o discutie care ne intereseaza.
Perfect de acord :!:
Mihai
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Apropos: eu auzisem ca pt sfarsitul anului BNR ne pregateste o moneda din aur, a scos una din argint, e posibil sa mai emita ceva, avand in vedere ca nu a "sarbatorit" intrarea Romaniei in UE :?: :roll:
Exodus

Mesaj de Exodus »

vlahul scrie:
Exodus scrie:Cam asa......200 bucati......chiar si numarul ala tras de par :cry:
Da pentru-ca nu cred sa fie mai mult de 100, ca trebuie sa ajunga si la Sibiu monede cu Sibiul, nu :?:

Exact...''trebuie'' sa ajunga si la Sibiu.
Scrie răspuns