Am mai spus ca eu cred ca ar fi o idee buna sa dam titluri relevante topicelor pe care le deschidem pentru a fi mai usor de identificat printre celelalte de pe forum. Altfel riscam sa ajungem in situatia sa nu putem (re)gasi usor o discutie care ne intereseaza.
Credeti-ma, ca se vor vinde repede, ca toate celelalte. Stim toti de aici ca sint anuntate 500 de bucati dar la chioscul bancii ajung...250 bucati......se mai ''pierd'' pe drum, de la monetarie la banca
Posibil. Adevarul este ca nici nu ma mai stresez foarte tare din cauza lor... In ultima vreme nu prea ma mai pasioneaza acest tip de monede.
Ma gandesc ca mie imi lipseste din colectie un 5 lei 1906, iar in loc sa dau banii pe un 5 lei 2006 as putea sa-mi completez colectia cu o moneda "reala".
Pe de cealalta parte, moneda asta pare sa fie emisa cu o ocazie mai concreta si mai justificata. Desi cred ca ar fi fost de dorit sa apara chiar in anul 2007.
Alex scrie:Am mai spus ca eu cred ca ar fi o idee buna sa dam titluri relevante topicelor pe care le deschidem pentru a fi mai usor de identificat printre celelalte de pe forum. Altfel riscam sa ajungem in situatia sa nu putem (re)gasi usor o discutie care ne intereseaza.
Extrem de adevarat
Exodus scrie:Credeti-ma, ca se vor vinde repede, ca toate celelalte. Stim toti de aici ca sint anuntate 500 de bucati dar la chioscul bancii ajung...250 bucati......se mai ''pierd'' pe drum, de la monetarie la banca
Alex scrie:Am mai spus ca eu cred ca ar fi o idee buna sa dam titluri relevante topicelor pe care le deschidem pentru a fi mai usor de identificat printre celelalte de pe forum. Altfel riscam sa ajungem in situatia sa nu putem (re)gasi usor o discutie care ne intereseaza.
Apropos: eu auzisem ca pt sfarsitul anului BNR ne pregateste o moneda din aur, a scos una din argint, e posibil sa mai emita ceva, avand in vedere ca nu a "sarbatorit" intrarea Romaniei in UE