vanzare pe ebay

Monede România, monede străine.

Moderatori: Deus, Comboloi

marius_VN
**
**

vanzare pe ebay

Mesaj de marius_VN »

http://coins.search.ebay.com/romania_Co ... QQsbrsrtZd

ce-s cu vanzarile astea majore pe aici ?majoritatea raritatilor romanesti au aparut . lipsea numai 20 lei 1868 sa fie complet :D . vad mai jos chiar si 1 ban 1888. ce parere aveti despre preturi?
banivechi

Mesaj de banivechi »

Din moment ce aceste monede exista, e si normal ca mai devreme sau mai tirziu sa apara la vinzare... O fi colectia Ausnit, Malaxa sau mai stiu eu care fost industrias... sau actuala personalitate politica.
Exodus

Mesaj de Exodus »

Este colectia lui Stambuliu din cîte am inteles si am mentionat acest topic in sectiunea MONEDE ANTICE......am pus linkul si acolo :wink:
http://transylvanian-numismatics.com/ph ... 8&start=75
dimo13

Mesaj de dimo13 »

multumesc ca ne-ati atras atentia, m-am simtit ca la muzeu...., frumoase piese. Avem de unde alege.. :mrgreen:
Exodus

Mesaj de Exodus »

dimo13 scrie:multumesc ca ne-ati atras atentia, m-am simtit ca la muzeu...., frumoase piese. Avem de unde alege.. :mrgreen:
....si sa avem un buzunar adînccccc :wink: :lol:
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Intradevar, sunt niste preturi....
Exodus

Mesaj de Exodus »

vlahul scrie:Intradevar, sunt niste preturi....
Sincer, mai bine dau $1500 pe cea de 5 Lei 1885 decît pe cea comemorativa de aur 2007 cu Uniunea Europeana :twisted: :twisted:
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Exodus scrie:
vlahul scrie:Intradevar, sunt niste preturi....
Sincer, mai bine dau $1500 pe cea de 5 Lei 1885 decît pe cea comemorativa de aur 2007 cu Uniunea Europeana :twisted: :twisted:
:D
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Preturile sunt mari dar monedele sunt intr-o stare aproape imposibil de gasit pe piata. Multumesc pentru link, imi clatesc si eu ochii.
Mihai

Mesaj de Mihai »

Superbe piese... Oare dintre ele cate se regasesc si-n colectiile muzeelor din tara? Sau macar in Muzeul BNR...
Cand ma gandesc ca un ministru a dat zilele trecute 60.000 de euro sa-si cumpere masina de servici...
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Exodus

Mesaj de Exodus »

Exemplu de licitatie LIVE ce se termina in cîteva ore:
http://coins.heritageauctions.com/commo ... t_No=52702

A propos, ce parere aveti de pretul la care a ajuns moneda, merita sau nu?
Este adevarat ca este splendida dar nu este echivalentul la o 5 Lei 1885. :!: :!:
florin232

Mesaj de florin232 »

Si se mai plangea lumea ca nu merita 5 lei 1885 din licitatia dlui Stambuliu. Ar face cam 1000 de euro in starea in care e 5 lei 1882.
Exodus

Mesaj de Exodus »

florin232 scrie:Si se mai plangea lumea ca nu merita 5 lei 1885 din licitatia dlui Stambuliu. Ar face cam 1000 de euro in starea in care e 5 lei 1882.
Da dar asta din 1882 a depasit toate estimarile din toate cataloagele: Krause, etc.... :cry:
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

La frumusetea acelei monede cataloagele nu prea au importanta. La fel pentru monedele foarte slabe. De aceea nu-i bine sa te ghidezi dupa ele in asemenea cazuri. Aici piata isi spune cuvantul.
Scrie răspuns