Proba 10 bani 1960
Proba 10 bani 1960
Cunoaste cineva detalii despre proba de 10 bani 1960, gen raritate, tipuri si eventual un pret informativ?Multumesc.
Re: Proba 10 bani 1960
Gasiti informatiile solicitate in catalogul ,, Romania Proiecte,Probe Monetare Si Catalogul Monedelor Emise" ,autori E. Schäffer si B. Stambuliu,pag. 174 poz.232 si 233.alexbv scrie:Cunoaste cineva detalii despre proba de 10 bani 1960, gen raritate, tipuri si eventual un pret informativ?Multumesc.
S-a mai discutat aici:
http://transylvanian-numismatics.com/ph ... highlight=
Varianta cu 12 zimti este considerata ceva mai rara. E greu de spus un pret, dar parca catalogul mentionat mai sus le evalueaza la 200 sau 300E.
Se cerea pe o piesa cu 20 zimti parca 350 Euro in urma cu 2-3 luni in Sutu. Pretul a fost considerat mare, inclusiv de catre mine.
http://transylvanian-numismatics.com/ph ... highlight=
Varianta cu 12 zimti este considerata ceva mai rara. E greu de spus un pret, dar parca catalogul mentionat mai sus le evalueaza la 200 sau 300E.
Se cerea pe o piesa cu 20 zimti parca 350 Euro in urma cu 2-3 luni in Sutu. Pretul a fost considerat mare, inclusiv de catre mine.
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
Imipare rau ,dar intrebarea dumneavoastra a fost formluata confuz si la modul general.alexbv scrie:Va multumesc cu mult mai mult decat domnului Timis care vrea sa creeze un mister din a da o informatie dintr-un catalog pe care poate unii nu si-l pot permite sau nu il au din alte motive.
Ati solicitat informatii de pret !..la ce
Pe viitor puneti intrebari punctuale,iar daca santeti si detinator al piesei puneti o fatografie/scan .
alexbv scrie:Cunoaste cineva detalii despre proba de 10 bani 1960, gen raritate, tipuri si eventual un pret informativ?Multumesc.
Poate va este de folos uratoarele imagini din catalogul E.Schaffer si B.Stambuliu.
In partea dreapta aveti si preturille (in EURO).
- Fişiere ataşate
-
- Picture1.jpg (22.78 KiB) Vizualizat de 12242 ori
-
- Picture2.jpg (21.32 KiB) Vizualizat de 12242 ori
"Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii."
Timis scrie:Imipare rau ,dar intrebarea dumneavoastra a fost formluata confuz si la modul general.
Ati solicitat informatii de pret !..la ce
Intrebarea era destul de clara... Iar daca ar fi avut catalogul la care l-ati trimis nu cred ca ar mai fi intrebat omul.alexbv scrie:....detalii despre proba de 10 bani 1960, gen raritate, tipuri si eventual un pret informativ?
Intrebarea de mai sus este o intrebare generala (in orb),de dragul de-a intreba si nu o intrebare strict punctuala despre o varianta anume a probei de 10 Bani 1960,motiv ptr care am indicat sursa de informare .alexbv scrie:Cunoaste cineva detalii despre proba de 10 bani 1960, gen raritate, tipuri si eventual un pret informativ?Multumesc.
Daca am inteles gresit imi cer scuze.
...e bine totusi ca solicitarea nu a fost pentru proba de 1 Leu 1922 sau 2 Lei 1922........
Mai clar de atat...alexbv scrie:... gen raritate, tipuri si eventual un pret informativ?