Vedeti comentariile;Ricky-bm scrie:Unde a aparaut acest comentariu, d-le Timis ?
http://www.adevarul.ro/locale/piatra_ne ... 32793.html
Vedeti comentariile;Ricky-bm scrie:Unde a aparaut acest comentariu, d-le Timis ?
Foarte in josul paginii... de aici:Ricky-bm scrie:Unde a aparaut acest comentariu, d-le Timis ?
Domnul in cauza va deschide actiune in instanta pentru ce?Timis scrie:Vezi comentarii articol;
,,Ioan Măzărianu2012-04-06 04:37:23
Domnilor de pe forumul acela, conform drepturilor mele si dupa materialele ce le am, o sa va dau in judecata pentru ca m-ati defaimat si din cauza acuzelor voastre nefondate am pierdut piese in valoare de 500 de euro. Pacat ca nu stiti sa apreciati adevaratele valori!!!"
Sa mori de ras![]()
![]()
![]()
...a pierdut intr-o zi(de cand este postat articolul) 500€![]()

Buna ziua, m-am amuzat foarte mult de comentariile Dvs. pacat ca sunt total eronate, si unele chiar jignitoare.KLARK scrie:Cumva bancnotele de 2000 lei cu filigran BNR in scut s-au tiparit in Germania Nazista? Nu stiam asa ceva! Dar in lucrarile alea sunt multe informatii noi si foarte interesante!

radu_28 scrie:Domnul in cauza va deschide actiune in instanta pentru ce?Timis scrie:Vezi comentarii articol;
,,Ioan Măzărianu2012-04-06 04:37:23
Domnilor de pe forumul acela, conform drepturilor mele si dupa materialele ce le am, o sa va dau in judecata pentru ca m-ati defaimat si din cauza acuzelor voastre nefondate am pierdut piese in valoare de 500 de euro. Pacat ca nu stiti sa apreciati adevaratele valori!!!"
Sa mori de ras![]()
![]()
![]()
...a pierdut intr-o zi(de cand este postat articolul) 500€![]()
Care va fi obiectul actiunii?
Defaimare si prejudicii de imagine? Sa fim seriosi...
S-au spus in acest topic lucruri defaimatoare la adresa distinsului colectionar? Cu ce a fost defaimat? Prin faptul ca unii colegi s-au indoit de clasarea d-lui colectionar intre primii 5 din tara?
Toata discutia de pana acum o putem considera un pamflet la aparitia dansului cu acel articol in ziar.
Aparand in acel articol, banuiesc nu intamplator, si-a asumat anumite “riscuri”, printre care si "riscul" de a se face un pamflet pe tema articolului. Pamflet care s-a facut aici pe forum. Acest pamflet se putea face foarte bine si printr-un articol intr-un ziar(poate chiar va aparea un articol pe aceasta tema) sau poate chiar la TV(nu-i timpul pierdut), sunt destule emisiuni specializate in acest sens.
Cu asta eu zic sa incheiem acest pamflet intrucat nu merita sa acordam o atentie mult prea mare articolului din presa, respectiv distinsului colectionar.
Am intrebat ceva similar acum vreo doi ani...sorin70
Din memorie pot spune ca o parte din cele de 2000 lei tip 1941-1945 s-au tiparit in Germania, caci tipografiile romanesti nu mai faceau fata iar tiparirea in Franta si Anglia nu mai era posibila in conditiile razboiului.
E o mentiune in Bancnotele Romaniei vol. 3, dar pentru informatia exacta trebuie sa citesc si apoi voi reveni.
O mare parte din bacnotele de 2000 lei, asa cum s-a spus mai sus, au fost facute pe hartie fabricata in Germania. Datorita diferentelor intre hartia romaneasca si cea germana, aparusera zvonuri de falsificare masiva a bancnotelor, zvonuri dezmintite de BNR in presa vremii.Mihai scrie:Am intrebat ceva similar acum vreo doi ani...sorin70
Din memorie pot spune ca o parte din cele de 2000 lei tip 1941-1945 s-au tiparit in Germania, caci tipografiile romanesti nu mai faceau fata iar tiparirea in Franta si Anglia nu mai era posibila in conditiile razboiului.
E o mentiune in Bancnotele Romaniei vol. 3, dar pentru informatia exacta trebuie sa citesc si apoi voi reveni.
http://transylvanian-numismatics.com/ph ... php?t=5517
Daca gasiti ceva nou, va rog sa-mi trimiteti un PM sau, binenteles, pe forum.