5000 lei Comandamentul Armatei Rosii
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Situl il stiam si am fost chiar extaziat cand am vazut ce colectie poate avea persoana respectiva. Ferice si felicitari pentru detinatorul unei colectii cvasicomplete de bancnote romanestiGLV scrie:Brunotoscana este nick-ul de pe ebay al domnului Suditu Silviu care detine o colectie impresionanta de bancnote romanesti si este prezentata in site-ul de mai jos:
http://www.bancnoteromanesti.com/
Nu stiam insa cine este detinatorul sitului si al colectiei.
Multumesc.
-
cartelcoserv

ehhh..cand imi aduc aminte ce bancnote am avut...Aldor scrie:Asta ziceam si eu.. ca cea de 1000 lei pana acum nici macar nu am vazut-o.GLV scrie:Se vorbeste in unele cercuri cum ca bancnota cea mai rara din set ar fi cea de 1000 lei.Sincer sa fiu una singura am vazut pe site la ,,brunotoscana''. Celelalte le-am avut pe toate.![]()
![]()
am avut ocazia sa iau si 1200 lei transnistria unc,dar exact in perioada respectiva renuntasem la colectionatul bancnotelor...
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
cartelcoserv scrie: am avut ocazia sa iau si 1200 lei transnistria unc,dar exact in perioada respectiva renuntasem la colectionatul bancnotelor...
Cineva imi oferise spre vanzare cateva piese si eu l-am refuzat motivand ca nu mai colectionez bancnote pt ca m-am axat pe monede medievale,iar un batran colectionar care era de fata mi-a spus ca o piesa rara la un pret cat de cat decent o intalnesti o data intr-o viata.Exceptie fac bineinteles norocosii, dar vreau sa spun ca din experienta acumulata pana acum mi-am dat seama ca avea mare dreptate mosu.Nu conteaza pe ce colectie te axezi cand intalnesti o piesa rara nu da cu piciorul pt simplu motiv ca nu se incadreaza in colectia ta ,ia-o si pune-o la pastrare nu stii cand poata sa faca subiectul unui schimb din care nu vei avea decat de castigat.
Foarte adevaratGLV scrie:cartelcoserv scrie: am avut ocazia sa iau si 1200 lei transnistria unc,dar exact in perioada respectiva renuntasem la colectionatul bancnotelor...
Cineva imi oferise spre vanzare cateva piese si eu l-am refuzat motivand ca nu mai colectionez bancnote pt ca m-am axat pe monede medievale,iar un batran colectionar care era de fata mi-a spus ca o piesa rara la un pret cat de cat decent o intalnesti o data intr-o viata.Exceptie fac bineinteles norocosii, dar vreau sa spun ca din experienta acumulata pana acum mi-am dat seama ca avea mare dreptate mosu.Nu conteaza pe ce colectie te axezi cand intalnesti o piesa rara nu da cu piciorul pt simplu motiv ca nu se incadreaza in colectia ta ,ia-o si pune-o la pastrare nu stii cand poata sa faca subiectul unui schimb din care nu vei avea decat de castigat.![]()
![]()
- PRONUMISMATICA
- Site Admin