Ce parere aveti de aceasta bancnota?
Ce parere aveti de aceasta bancnota?
Oare ce a patit de are aceste urme?
Mentionez ca cealalta parte nu prezinta aceasta problema.
Mentionez ca cealalta parte nu prezinta aceasta problema.
- Fişiere ataşate
-
- 1.jpg (61.59 KiB) Vizualizat de 12361 ori
-
- 2.jpg (53.38 KiB) Vizualizat de 12361 ori
-
clujsergiu

errors
It seems that there are several errors in this type of bill, see also the links in this topic
http://transylvanian-numismatics.com/ph ... highlight=
http://transylvanian-numismatics.com/ph ... highlight=
- luchesse5508

mizez pe defecte ale materialului sau si mai probabil contactul cu o substanta ce e fost de natura sa provoace acele urme;
am in colectie o bancnota de un leu cazuta intr o balta de clor; fiind circulata nu a fost perfect intinsa si nu toata suprafata sa a luat contact cu clorul asa ca unele mari parti s au decolorat aproape complet si unele parti mai mici au ramas ok-facand o paralela formele neregulate de innegrire "ar semana" putin cu urmele de decolorare dupa bancnota mea....
mai ramane de indentificat substanta care a provocat acele pete(asta daca teoria e ok)
LE @cirligb zona incercuita nu are cumva tiparit fundalul?(asa pare din poza)
daca da ramane in picioare prima varianta sau accidentul suferit s a intamplat inainte de tiparire...
am in colectie o bancnota de un leu cazuta intr o balta de clor; fiind circulata nu a fost perfect intinsa si nu toata suprafata sa a luat contact cu clorul asa ca unele mari parti s au decolorat aproape complet si unele parti mai mici au ramas ok-facand o paralela formele neregulate de innegrire "ar semana" putin cu urmele de decolorare dupa bancnota mea....
mai ramane de indentificat substanta care a provocat acele pete(asta daca teoria e ok)
LE @cirligb zona incercuita nu are cumva tiparit fundalul?(asa pare din poza)
daca da ramane in picioare prima varianta sau accidentul suferit s a intamplat inainte de tiparire...
- Fişiere ataşate
-
- 2_760.jpg (29.9 KiB) Vizualizat de 12107 ori
-
KLARK
bancnota 200 lei
Aia e o teapa! Se observa ca este o poza modificata.
In cel mai bun caz veti primi o bancnota de 200 lei UNC. Dar puteti avea surpriza sa primiti coletul gol (la fel ca si fata)