25 lei 1966 UNC serii consecutive

Bancnote România, bancnote străine.

Moderatori: Deus, NumisKID

Scrie răspuns
EUXIN RO

25 lei 1966 UNC serii consecutive

Mesaj de EUXIN RO »

Va rog sa-mi spuneti care ar fi pretul de achizitie al bancnotelor de 25 de lei 1966 UNC cate 2-3 in serii consecutive,am primit 2 sa vad cum arata,cu seriile B.0106
763760
763761
si cel care le are mi-a zis ca mai are 10-15buc,asteapta sa fac eu pretul si vreau sa fie corect pt amandoi
Dar pt bancnotele care sunt tot UNC dar care nu sunt in serii consecutive care e pretul?
Astept raspuns si va multumesc.
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
Cristian Ciuplea

25 lei 1966

Mesaj de Cristian Ciuplea »

N-ati scris cum arata hartiile, UNC sau poate impaturite de mai multe ori !

Cine face pe comerciantul si isi intreaba clientul " cat dai nene ?"( chestie tipic romaneasca ! ), acela primeste raspunsul cuvenit, adica 0,50 lei pe buc.
sa vedeti atunci cum stie valoarea comoarei .
Succes !
Curiosity Killed The Cat !
EUXIN RO

Mesaj de EUXIN RO »

Buna dimineata,am scris UNC,plus ca are si de 50 lei 1966 tot UNC,nu e colectionar si a dat intamplator de ele intr-o carte,crede ca e un vechi salariu al tatalui lui care a murit in aceea perioada
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
gaginiuc

Mesaj de gaginiuc »

Ati primit un raspuns corect de la domnul Cristian Ciuplea insa cum se vede asteptati ceva mai concret. Circa 5 euro/buc. daca veti gasi cumparator.
Cat priveste expresia UNC sincer, am rezerve.
Scrie răspuns