Imi poate spune cineva care ar fi pretul unei bancnote 5 lei 1929 UNC? Va rog mult. Am vazut pe Okazii una cu 350 lei, insa nu stiu daca este un pret corect sau nu.
Dar pentru 5 lei 1917 februarie si ianuarie UNC? Din acestea nu am vazut decat circulate.
5 lei 1929
Re: 5 lei 1929
De pretul nu va pot ajuta, nu ma ocup de mult cu bancnote.5 lei 1917 februarie UNC se gaseste destul de greu.Mai sunt si variante la format,posibil si la nuantare.Diana_doamna scrie:Imi poate spune cineva care ar fi pretul unei bancnote 5 lei 1929 UNC? Va rog mult. Am vazut pe Okazii una cu 350 lei, insa nu stiu daca este un pret corect sau nu.
Dar pentru 5 lei 1917 februarie si ianuarie UNC? Din acestea nu am vazut decat circulate.
- Fişiere ataşate
-
- 002.jpg (324.6 KiB) Vizualizat de 4570 ori
Cine nu cunoaste si nu stie ca nu cunoaste este un idiot.Lasa-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l!
Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l!
Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!
Emisiunea 1929 in stare UNC este mai rara decat cele din 20 si 28, si se gaseste destul de greu in aceasta stare, iar cele din ian si febr 17 sunt foarte rare in UNC
http://www.okazii.ro/catalog?per_page=2 ... t=ricky-bm
Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.