casti militare

Căutați o piesă anume? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
katos

casti militare

Mesaj de katos »

am facut rost de curand de 4 casti militare , m-ar interesa din ce an sunt , nume si un pret imaginile :
Fişiere ataşate
casca militara.jpg
casca militara.jpg (6.24 KiB) Vizualizat de 5573 ori
casca militara 2.jpg
casca militara 2.jpg (45.14 KiB) Vizualizat de 5573 ori
casca pompieri.jpg
casca pompieri.jpg (3.69 KiB) Vizualizat de 5573 ori
casca ruseasca  m52.jpg
casca ruseasca m52.jpg (9.96 KiB) Vizualizat de 5573 ori
21 inf

Mesaj de 21 inf »

Prima casca e ruseasca, de dupa al doilea razboi mondial, pare bine intretinuta in interior, costa cateva zeci de lei, nu stiu exact cat, dar cam pe la 50 lei cred ca ar fi corect, mai cautati pe net, va rog. Am vazut ca ati denumit poza "casca ruseasca M52". Parerea mea e ca o poza din lateral ar fi edificatoare, casca poate fi modelul numit SSh40.

A doua casca e romaneasca, de pompieri, de dupa al doilea razboi mondial, nu stiu cat costa si care era denumirea oficiala a sa.

A treia casca nu imi dau seama bine ce e, inclin sa cred ca e o casca romaneasca M73, de dupa al doilea razboi mondial, dar nu se vede suficient de bine forma, o poza din lateral al fi mai utila pentru identificare. Daca e M73 romaneasca, ea costa tot cam 50 lei, maxim, in functie de starea de intretinere.

Ultima pare a fi tot o M73 romaneasca, dar poate fi la fel de bine si o casca olandeza din al doilea razboi mondial, folosita si de armata romana, asa numita pentru romani "casca romaneasca". O fotografie din lateral al lumina lucrurile, casca romaneasca M73 are la baza designul castii olandeze din al doilea razboi, doar partea din spate difera, la cea olandeza fiind mai lung. Un pret corect pentru o casca olandeza din al doilea razboi ar fi de pana la maxim 80 lei, daca e in stare buna si are si interiorul bine pastrat, peste aceasta suma e deja mult prea mult, chiar daca obiectul e in stare buna de pastrare.
katos

Mesaj de katos »

multumesc :)
Scrie răspuns