20 lei 1870 si 20 lei 1940

Căutați o piesă anume? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

Încuiat
Leopold.Thaler

20 lei 1870 si 20 lei 1940

Mesaj de Leopold.Thaler »

cumpar 20 lei 1870 si 20 lei 1940 , plata pe loc. caut doar stari foarte foarte bune. astept cat mai multe oferte. bmonede@yahoo.com
.
Kastor

Re: 20 lei 1870 si 20 lei 1940

Mesaj de Kastor »

Leopold.Thaler scrie: caut doar stari foarte foarte bune. astept cat mai multe oferte.
E cumva o gluma??
Leopold.Thaler

Kastor scrie:
Leopold.Thaler scrie: caut doar stari foarte foarte bune. astept cat mai multe oferte.
E cumva o gluma??
Ti se pare ca eu am chef de glume?

Nu ma intereseaza link-urile alea, vreau sa cumpar de la o persoana din tara :wink: oricum multumesc pentru interes
.
Kastor

Mesaj de Kastor »

Leopold.Thaler scrie:
Kastor scrie:
E cumva o gluma??
Ti se pare ca eu am chef de glume?

Nu ma intereseaza link-urile alea, vreau sa cumpar de la o persoana din tara :wink: oricum multumesc pentru interes
Da,mi se pare ca ai chef de glume,asa cum te ai pronuntat, ( caut stari foarte bune...astept cat mai multe oferte.!!) oare sunt monede care stau la toate colturile?? :shock:
Leopold.Thaler

Am sa raspund cu tot respectul pentru ca observ ca se face subiect mare pe seama acestui banal topic.

1. Aldorus - nu imi baga piesele alea pe gât, le-am vazut, nu ma intereseaza! Caut ceva mai bun.
2. Kastor - cred ca esti cam frustrat pentru ca tu probabil nu dispui de asemenea sume sa cumperi aceste monede. Eu nu stau sa-ti dau explicatii tie ce si cum. Caut piese doar in stari foarte foarte foarte bune, pentru ca imi permit aceste piese. Este vreo problema???? Daca voiam sa cumpar piese de pe alte site-uri din străinătate ma interesam. Caut piese de la o persoana din Romania. Ma bucur ca esti atât de săritor dar nu este cazul. Se face o discuție pe seama unui anunt de cumpărare si nu are rost.
.
Kastor

Mesaj de Kastor »

Leopold.Thaler scrie:Am sa raspund cu tot respectul pentru ca observ ca se face subiect mare pe seama acestui banal topic.

1. Aldorus - nu imi baga piesele alea pe gât, le-am vazut, nu ma intereseaza! Caut ceva mai bun.
2. Kastor - cred ca esti cam frustrat pentru ca tu probabil nu dispui de asemenea sume sa cumperi aceste monede. Eu nu stau sa-ti dau explicatii tie ce si cum. Caut piese doar in stari foarte foarte foarte bune, pentru ca imi permit aceste piese. Este vreo problema???? Daca voiam sa cumpar piese de pe alte site-uri din străinătate ma interesam. Caut piese de la o persoana din Romania. Ma bucur ca esti atât de săritor dar nu este cazul. Se face o discuție pe seama unui anunt de cumpărare si nu are rost.
Ce imi permit sau nu , e cale lunga ca sa afli..Vad ca cunosti toate piesele din link urile ce au avut amabilitate colegi sa-ti arate.Din nefericre pentru tine preturi "de kilipir" pentru aceste piese nu mai sunt!!
Ricky-bm

Mesaj de Ricky-bm »

Acuma D-le Leopold.T cred ca iti pare rau dupa piesa mea, pe care m-ai rugat sa ti-o rezerv, si nici n-ai avut bunul simt sa ma anunti ca nu o mai vrei
http://www.okazii.ro/catalog?per_page=2 ... t=ricky-bm

Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Leopold.Thaler

Kastor scrie:
Leopold.Thaler scrie:Am sa raspund cu tot respectul pentru ca observ ca se face subiect mare pe seama acestui banal topic.

Ce imi permit sau nu , e cale lunga ca sa afli..Vad ca cunosti toate piesele din link urile ce au avut amabilitate colegi sa-ti arate.Din nefericre pentru tine preturi "de kilipir" pentru aceste piese nu mai sunt!!
In primul rând esti :offtopic: si cred ca ar trebui sa-ti găsești ceva mai bun de facut. În al doilea rând esti prosT informat, eu cand am vrut sa cumpar ceva ce mi-a plăcut am băgat mana in buzunar si am cumparat. Normal ca orice om caută un pret cat mai bun, dar astea nu sunt explicatii pe care trebuie sa ti le dau tie pentru ca nu prezinți interes. Nu ma intereseaza cine esti, nu ma intereseaza sa te cunosc, nu ma intereseaza ce iti permiti tu, daca ai ce pune pe masa etc. Daca domnul Aldorus nu ti-a astras atenția cu primul mesaj off topic s-a ajuns sa intram intr-o discuție inutila.

Ricky eu nu ti-am zis sa-mi rezervi nicio piesa. Aveam nr tau de telefon si te-am sunat intr-o seara sa te întreb cu cat vinzi piesa. Era la alegerea mea daca ma hotăram sa o cumpar sau nu. Nu trebuia sa te sun. Si da, ai dreptate, imi pare foarte rau dupa ea! Mai ales ca o vindeai cu un pret bun, asa cum de altfel vinzi toate piesele tale :merci:
.
Ricky-bm

Mesaj de Ricky-bm »

Ba da, Mon ami, gresesti, sau nu vrei sa-ti aduci aminte ;)
mi-ai zis clar ca o vrei, sa ti-o rezerv, pana ceri bani de la parintii tai etc.

Si mersi pt laude, intr-adevar am piese bune, se vede dupa calificativele mele de pe ebay si okazii.....ceea ce nu pot confirma si despre tine, care ai o "colectie" frumoasa de nagative si neutre :merci:

http://www.okazii.ro/comunitati/okazia- ... coins.html
http://www.okazii.ro/catalog?per_page=2 ... t=ricky-bm

Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Topic inchis, prea multe discutii off topic.
Cine are asemenea piese in MS63 de vanzare, il poate contacta pe domnul Thaler in privat.
Încuiat